Próbálja ki a készüléket INGYEN


Szeretné ingyenesen és kötelezettség nélkül kipróbálni termékeink valamelyikét? Írjon nekünk! "Az Ön kérdése" mezőbe írja be, milyen betegségre szeretné kipróbálni készülékünket, adja meg az adatait és küldje el.


Vérkeringés zavarok az ujjakban

Az ujjak vérkeringés zavara esetén a BioTorus LT100 készülék használatát javasoljuk. Kihasználjuk értágító és fájdalomcsillapító hatását. Jobbá válik a szövetek és izületek vérellátottsága, jobb az oxigénszállítás és megállítja a degeneratív folyamatokat. Hatékonyan működik reumás izületi fájdalom esetén is.

Keringési zavarokat okozhatnak akut vagy krónikus érbetegségek, ilyen például az ateroszklerózis, amely sok helyen előfordulhat az emberi szervezetben. Manapság az iparosodott országokban első számú betegségnek számít. A kialakulásában döntő szerepe van a dohányzásnak, az emelkedett lipid szintnek a vérben és a cukorbetegségnek. A kezelés a fájdalom megszüntetésével jár, ez lehet fizikoterápiával vagy sebészeti beavatkozással.

Rizikófaktorok

Az érbetegségek rizikófaktorai:

  • dohányzás
  • magas vérnyomás
  • emelkedett vérzsírszint (hiperlipidémia)
  • cukorbetegség
  • krónikus gyulladás, ilyenek pélául a fogászati betegségek

Vérkeringési zavar az ujjakban, Raynaud - szindróma

A hirtelen fellépő vérkeringési rendellenességeket az ujjakban és a lábujjakban Raynaud-szinrómának nevezik. Ez tulajdonképpen egy reflex szerű érrendszeri görcs, amelynek oka pl. stressz vagy a hideg hatása és ami elsősorban a nőket érinti. Az ujjak először elfehérednek, majd elkékülnek és amikor elindul újra a vérkeringés, elkezd pirulni. Ez nemcsak fájdalommal jár. Számos betegség alakulhat ki keringési zavar következtében, mint pl. a szkleroderma, ami gyakran fájdalommal és szövetkárosodással jár.

Diagnózis

A kivizsgálás során pontosan válaszoljunk az orvos kérdéseire és ezután jön a beteg fizikai vizsgálata. Ezek eredményeiből már egyértelmű jelei lehetnek a betegségnek. A vizsgálat meghatározza a betegség súlyosságát és a kockázati tényezőket.

Vérnyomás mérése

Amennyiben a bal és jobb végtagok vérnyomása nagyban eltér egymástól, ez tünete az egyoldalú érelváltozásnak.

Fizikoterápia

A mozgás mellett a fürdők is pozitív hatással vannak a vérkeringésre. Ilyen például a dioxid és a forró fürdő. Váltakozó meleg és hideg fürdővíz csak a keringési zavarok korai szakaszában használ.

Ennél a betegségnél javasoljuk:

Laser BIOquant NS


Laser BIOquant NS

Egy megoldás, hogy megakadályozza vagy kezelje a szív-érrendszeri és agyi-érrendszeri betegségeket egy orvosi eszköz, a lézeres BIOquant®NS készülék. Ez egy orvosi eszköz, a bevált elődje alapján kifejlesztve, amit napjainkban több mint 25 000 ember használ Európa különböző országaiban.

A BIOquant®NS egy olyan készülék, amely lézeres fénnyel sugározza a vért, egészségügyi intézményekben és otthon egyaránt. A BIOquant®NS használható regenerációra és a szövetek gyógyítására is, infravörös fénnyel.