BIOquant® NS

ADATOK A MŰSZERRŐL

A lézeres BIOQUANT NS egy orvos technikai műszer , mely megakadályozza vagy kezeli a szív-érrendszeri és agyi-érrendszeri betegségeket . A Bioquant NS egy harmadik generációs műszer a bevált elődjeivel szerzett tapasztalatok alapján fejlesztve, amit napjainkban…

…több mint 25 000 ember használja

A BIOquant® NS egy olyan készülék, amely lézeres fénnyel sugározza a vért, egészségügyi intézményekben és otthon egyaránt. A  BIOquant® NS  használható regenerációra és a szövetek gyógyítására is, infravörös fénnyel.

A mai kor arra kényszerít bennünket, hogy megváltoztassunk pár megszokott dolgot számos területen. Egyik ilyen az egészségügyi problémák megoldása, amiket az élet hoz. A múltban a legtöbb esetben a gyógyszer volt a megoldás. A modern technológiák ezeket is leváltják, az évtizedek alatt kialakult szokásokat.

Egy megoldás a megelőzésre vagy segítség a szív-érrendszeri és agyi-érrendszeri betegségek kezelésében egy orvostechnikai eszköz, a BIOquant® NS lézeres készülék. Ez egy orvosi eszköz, a bevált elődje alapján kifejlesztett, amit napjainkban több mint 25 000 ember használ Európa különböző országaiban.

A BIOquant® NS egy olyan készülék, amelyet használnak, egészségügyi intézményekben és otthon egyaránt. A BIOquant® NS alkalmazható regenerációra és a szövetek gyógyítására is, infravörös fénnyel.

Miért sugározzuk az orrüreget?

Az orrüregnek van egy különös pozíciója – közel van az agyhoz. Az agy az egész test idegi központja. Az orrüregben számos ér található, gazdag és viszonylag lassú vérárammal. A vér áthalad a sugárzott területen körülbelül 30 percenként. Ez idő alatt a lézer fény átsugározza a testben keringő teljes vér térfogatot, ami hatására több oxigén jut az agyba és a teljes testbe.

Hogyan hat a BIOquant® NS az Ön testére? 

 • több oxigén jut a szervezetébe, a több oxigén több energiát jelent
 • stabilizálja a vérnyomását
 • csökkenti az esélyét a vérrögök kialakulásának
 • csökkenti az ellenállást a véráramban és az artériákban
 • befolyásolja a lipidszintet, az LDL koleszterin és a trigliceridek szintje csökken abban az esetben, ha a készülék használata előtt magas volt
 • javítja az agyi vérellátást
 • javítja az alsó végtagok vérellátását

További hatásai a BIOquant® NS készüléknek:

A BIOquant® NS készülék használható a szövetek regenerációjára vörös fény használatával, infravörös tartományban, hullámhossza 630 – 1000 nm.

 • energizáló hatás a sejtekre és a szövetekre
 • helyi vérellátás javulása
 • fájdalomcsillapítás
 • klinikai tünetek javulása

Próbálja ki a készüléket – 30 napon át, rizikó nélkül!

KITÖLTENI AZ ADATLAPOT

Hívhatnak minket munkanapokon : 8.00-tól – 16.00 -ig

Tel. szám: +36 30 664 71 24

Kérdezzen rá az árra

Kérdezzen rá az árra

Nézze meg

25 000 vásárló használja

Kapcsolat

Egészség Hálozát Kft.
1171 Budapest, Nyomdász u. 22.
+36 70 770 4748
info@egha.hu

 

Szervíz

Garanciális  és garancián túli szervíz a műszerekre: BIOquant, Biotorus a Ulticare

Tel.: +36 70 770 4748