Próbálja ki a készüléket INGYEN


Szeretné ingyenesen és kötelezettség nélkül kipróbálni termékeink valamelyikét? Írjon nekünk! "Az Ön kérdése" mezőbe írja be, milyen betegségre szeretné kipróbálni készülékünket, adja meg az adatait és küldje el.


Bioquant N lézer

Bioquant N lézer

A BIOquant N készülék a szív- és érrendszeri, valamint az agyi-érrendszeri betegségek megelőzésére és kezelésére szolgál. Egyedüliként szabadalommal ellátott lézeres optikai készülék. A BIOquant N lézer csökkenti a vér viszkozitását, hatással van a koleszterin- és trigliceridszintre. Csökkenti és megakadályozza a vérrögök kialakulását, növeli az oxigénbevitelt, így javítva az agy és egyéb szervek vérellátottságát. A BIOquant N regisztrált orvostechnikai segédeszköz, melyet IIa osztályba sorolnak

A BIOquant N egy bejegyzett lézeres orvosi készülék, a szív- és érrendszeri, valamint az agyi-érrendszeri betegségek megelőzésére és kezelésére. Kezeli a vaszkuláris eredetű fejfájást.

Fő hatása ennek a forradalmian új lézeres eszköznek abban rejlik, hogy javítja a véráramlást és beindítja a vérkeringést. A készülék alkalmas az egész családnak, egészségesnek és betegnek, fiatalnak és idősnek egyaránt. Ajánljuk bárkinek a jobb életminőség (életvitel) érdekében, alkalmas otthoni, valamint kórházi és egyéb gyógyászati használatra.

A BIOquant N módszertani hatékonysága egy intravénás besugárzással hasonlítható össze, több fajta alkalmazást tesz lehetővé, így sokkal nagyobb hatással van a vérre.

A BIOquant N egy lézeres félvezető eszköz, amely 650 nm hullámhosszon működik, intenzitása szabályozható 1, 2, 3, 4 és 5 mW teljesítményre. Az orrüregen keresztül sugároz, javítja a vérkeringést és stimuláló hatást fejt ki a fejfájás ellen.

BIOquant N készülék különösen a következő betegségek kezelésére ajánlott:

 

 • Vér viszkozitásának csökkentése

 • Hatással van a lipidekre, csökkenti a koleszterin- és trigloceridszintet, amennyiben az magas volt a használat előtt

 • Csökkenti a vérrögök kialakulásának lehetőségét

 • Hipertónia (magas vérnyomás) kezelésére és megelőzésére, valamint stabilizálására

 • Javítja az agyi vérellátást- és a memóriát

 • Javítja a lábak vérkeringését (hideg lábak)

 • Immunitás normalizálása

Hogy működik a BIOquant N készülék?

Sok embernek összetapadnak a vörösvértestjei, ahogy az első képen látható. Ez, valamint az erek alacsony rugalmassága okozza, hogy a vér nehezen áramlik a kapillárisokban. Ebből kifolyólag a szívnek magasabb hatásfokon kell működnie, hogy a testet ellássa elegendő mennyiségű oxigénnel. Ha ezt a szív nem tudja kezelni, az oxigénmentes területeken kiterjeszkednek az erek. Ez fájdalmat és oxigénhiányt okozhat az érintett területeken. Ilyen esetekben olyan betegségek alakulhatnak ki, mint az agyi hypoxia (oxigénhiány), vérkeringészvaraok, szívinfarktus, szélütés, agyvérzés, ischaemiás szívbetegség, stb.

BIOquantos kezelés után, azonnal javul a vér és annak tulajdonságai. Hosszú távú egészségügyi probléma esetén fokozatosan javul az állapot. Elválasztódnak a vörös vérsejtek, javul az oxigénellátás és aktiválja az enzimeket, melyek oldják a lipideket (zsír) és egyéb anyagokat a vérben. Összehasonlítva a kezdeti állapottal javul az eritrociták oxigén és szén-dioxid megkötő képessége.

Alkalmazása két fázisból áll:

 1. Adaptálás (hangolás)

 2. Gondozás
 • a. Betegségmegelőzés

 • b. Különféle betegségek kezelése

1. Adaptálás:

Ez a folymat körülbelül 5 hétig tart. Kezdje el használni a BIOquantot 3mW-os intenzitáson, napi 1x, 5 percen keresztül mindkét orrlyukában. A következő héten növelje 10 percre az időtratamot mindkét orrlyukában használva, az intenzitás megtartása mellett. A harmadik héten növelje 15 percre. Negyedik héten tartsa meg a 15 perces időtartamot, de az intenzitást növelje 4mW-ra. Amennyiben nem jelentkezik semmilyen komplikáció, az ötödik héten térjen át a készülék legerősebb teljesítményére, ez azt jelenti, hogy állítsa 5mW-ra és használja mindkét orrlyukában 15 percen keresztül.

A jó egészségi állapotú emberek gyorsabban alkalmazkodhatnak a készülékhez, ebben az esetben hamarabb áttérhetnek a magasabb fokozatokra.

2a. Betegségmegelőzés:

Használja a BIOquantot 5mW intenzitáson, naponta 1x, 15 percen keresztül mindkét orrlyukában. Egy ciklus időtartama kb. 2-3 hónap. Ajánlott időnként szünetet alkalmazni a használatában. Azonban ha azt érzi, hogy hiányzik a BIOquant N, nyugodtan alkalmazza szünet nélkül 1, 2, 3, 4 illetve 5mW intenzitáson, amíg nem tapasztal bármilyen kellemetlenséget és jól érzi magát.

2b. Különféle betegségek kezelése:

A maximális megengedhető alkalmazás a napi 2 (lehetőleg reggel és délután vagy este, vigyázat – az esti használat hatással lehet az alvásra, ugyanis beindítja az agyműködést) 5mW erősségen 1x 15 percen keresztül mindkét orrlyukba, nem több mint 30 napos folyamatossággal. A kezelés után térjen vissza „megelőzés“ módba, ami stabilizálja és megtartja új egészségi állapotát. Bizonyos betegségek hosszabb távú kezelést igényelnek. Például az immunitás javítása, az érrendszer „kitakarítása“ vagy a viszerek eltávolítása tovább tart. Azonban a koleszterin és a trigliceridek általában egy hónapon belül reagálnak. A készülék használható, mint elsődleges terápiás eljárás vagy mint kiegészítő kezelés gyógyszerek, injekciók, infúzió mellé, kórházban és otthon egyaránt.

Minimális alkalmazás ami már javíthatja az egészségi állapotot és csökkenti a tüneteket, 3-4mW intenzitás, 5-10 napon keresztül, figyelembe véve a kezdetleges állapotot. Minél régebb óta van jelen a betegség, annál hosszabb ideig kellene használni a műszert az orrüregen keresztüli kezelésre. Azonban, ha a betegség már maradandó károkat okozott, azok nem távolíthatóak el, de gyakran javítja a kísérő betegséget, valamint a kiváltó okot.

A kezelést meg lehet hosszabbítani, amíg egyértelművé válik a javulás.

A kezelés utáni időszakot követően, 2-3 hónap, kövesse a megelőzés mód utasításait.

BIOquant® N és a méregtelenítés

Számos BIOquant N felhasználó a saját bőrén tapasztalta, mit jelent ha nem tartják be a használati feltételeket.

Túl gyorsan kezdik el használni, mert azt hiszik másképp nem működik, vagy úgy gondolják egészséges vagyok és aztán pedig csodálkoznak. Ismerünk olyanokat, akik azonnal megkezdték a kezelést 2x5mW erősségen napi szinten, majd megrémültek. Elkezdett hevesen verni a szívük, vagy megnőtt a vérnyomások, vagy szörnyen érezték magukat. Mindemelett azt állítják, hogy ők egészségesek, egészségesen élnek és táplálkoznak, mégis egy ilyen reakciót váltott ki belőlük a BIOquant. Az, hogy ilyen reakció előfordult, azt jelenti tévednek az egészségi állapotukat illetően. Vagy talán nem mondanak igazat az életvitelük kapcsán. A nyomás az ilyen esetekben túl gyorsan emelkedik és ez heves szívveréshez vezet.

Miért történt ez?

 • túl gyorsan indították be a méregtelenítést

 • egészségi állapotuk súlyosabb a vártnál

Mindenki aki egy kis változást észlel magában, problémaként éli meg és azonnal a BIOquanttal oldja meg.

Mit jelent az anyagcsere?

Bármely organizmusban az anyagcsere megfelelő leforgása energiát termel, ezzel éltetve minket.

Az anyagcsere reakciók sorozata, amelybe legegyszerűbben kifejezve belépnek a cukrok, oxigén, energiát termel, szén-dioxid és víz. Ez azért nem ilyen egyszerű. Számos társtermékek kísérik ezt a folyamatot.  Nem csak az energia előállításában van szerepe, hanem számos más anyag létrhozásában is az új sejtek számára, segíti a sejtek regenerálódását. Ez alatt számos méreganyag keletkezik, amitől megszbadulunk izzadás, ürülék és kilélegzés formájában.

Minél többet eszünk, annál több hulladék képződik. Ha korlátozódik a salakanyagok kiválasztása, felhalmozódnak a szervezetben és a problémák folymatosan hatályba lépnek.  Amennyiben a hulladék nem választódik ki, lerakódik a szervezetben. A test talál egy megfelelő helyet a halmozásra. Utána más helyet. Nő a hasunk, elzárhatja az ereket, megszűnik a szervek működése, fájdalmat és légszomjat érzünk.... Mivel a vér próbál tiszta maradni, hogy elláthassa feladatát. Hogy megfelelő legyen a pH értéke, képes legyen szállítani az oxigént és a szén-dioxidot...

Mi történik a szervezetben a BIOquant N használata után?

Helyre áll a vérkép, elválasztódnak az eritrociták, aktiválódnak az enzimek, a sejtek kezdenek jobban lélegezni és több energiához és oxigénhez jutnak. Az energia jobban elérhető és növekszik az antioxidáns aktivitás.

Normalizálódik a szervek álapota. Javul a tüdőfunkció, vese, máj és emésztés állapota.

A szervezet meg akar szabadulni a salakanyagoktól először az extracelluláris térben, majd az egyedülálló sejtekben, amit lehetővé tesz a szervek felerősített állapota. A hulladék elkezd feloldódni és a test meg akar tőle szabadulni természetes úton. Ezért szükséges sok vizet, vizet és vizet inni.

Ha nincs elegendő vízellátás és kevesebbet iszunk a kelleténél, a hulladék koncentrálódik és rosszabbodik a vér állapota. Ideiglenesen rosszul érezzük magunkat. A salakanyagok gyorsabb eltávolítása érdekében hangoljuk össze a BIOquant N használatát rendszeres ivóvízfogyasztással, ezek kulcsfontosságú tényezők a test méregtlenítésére. Az idő szintén fontos tényező. Ha úgy gondoljuk rosszabodott az állapotunk, rosszul éreztük magunkat, lassabban emeljük a dózist vagy csökkentsük, de ne szakítsuk meg a kezelést. A legfrissebb hulladék kiválasztását követően, amik könnyen és gyorsan oldódnak, a helyzet javulni fog és a BIOquant N kezelés tovább javítja állapotát, anélkül, hogy rosszul érezné magát.

A BIOquant N felhasználóknak már tiszta a vérük, feloldódtak a kristályos anyagok és eltűntek az élesztők. Orvosa látni fogja, hogy a koleszterinszin- és a trigliceridszintje normalizálódott, illetve afelé közeledik. A vérnyomás csökken, a húgysavval és a cukorszinttel egyetemben, a test elkezd megfelelően működni. Istenem, mi történt? És azt mondják a Bioquant N egy butaság. Hogyan gyógyíthat a fény? Ezért ehhez a témához kapcsolódóan készítünk egy könyvet: A fény ami gyógyít címmel. Hogy a hitetlenek is megértsék és felnyissák a szemüket. Vagy valamit áttanulmányozhassanak.

Mit kell tenni a BIOquant N esetében?

 • Olvassa el az utasításokat és tartsa be a lépéseket.

 • A sok problémával küzdő idősebb embereknek a BIOquant N fokozatos használatát javasoljuk, nagy mennyiség ivóvíz fogyasztása mellett.

 • 15-30 kilogrammnyi súlyhoz körülbelül napi 1l ivóvízre van szükség. Figyelembe kell venni az időjárást, az aktivitásunkat, hogy izzadunk vagy nem és az elfogyasztott étel összetételét. Sok savas étel és az alkohol több vízfogyasztást igényel, mint a növényi jellegű étrend. Vízre szükségünk van az élethez és a kiválasztáshoz.

 

Ezért a BIOquant N és a víz együtt jár. Mindkettő természetes módon szolgálja az egészségünket.

Csak az egészséges emberek nem érzik a BIOquant N hatását, miközben nekik is segít szinten tartani az állapotukat, csak ezt nem érzékelik.

Ha rosszabodást érzékel, csökkentse az intenzintást és a kezelés hosszát és igyon több vizet. Ha elmúlik fokozatosan növelje az erősséget és az időtartamot az útmutató és a saját érzései alapján. Még az ilyen esetekben se álljon le teljesen a BIOquant N által nyújtott kezeléssel. Ne használja napi 2 alkalomnál többször 5mW-on.

Ha egészséges vagy legalábbis úgy gondolja, 2, 3-szori heti használat kiváló megelőzésként. Nagyon sok tipikus problémát elhalaszt, ami az öregedéssel járna. A vér aktiválásának a fiatalok és a sportolók esetében is van értelme. Legalább háromhavonta érdemes végigcsinálni egy 10 napos kúrát. Félévente egyszer akár egy hónaposat is.

Használja a BIOquantot járvány ellen, ilyen az influenza, amely során szükség van az immunrendszer felerősítésére. Így csökken az esélye, hogy influenzát kapjon, ha el is kapja akkor nagy valószínűséggel csak enyhe formában. Mindegyik betegség nagy mennyiségű toxikus hulladék kialakulásával jár, így a betegség megszűnését követően ismét szükséges a méregtelenítés.