Hátgerinc fájdalmak

%

a magyar embereknek szenved hátgerinc fájdalomban

Nekünk már a Ulticare segített

Hátgerinc fájdalmak

Problémát jelent reggel kikelni az ágyból? Fáj a háta vagy a dereka alvás közben? Nehezen emel fel viszonylag könnyebb súlyokat? Merevséget és fájdalmat érez a nyak környékén vezetés közben vagy számítógép előtt ülve? Nem segít már a masszázs sem és a fájdalomcsillapító gyógyszerket elhagyná vagy legalább korlátozná? Ön nem kivétel- a hátgerincfájdalmakat az emberek 80 százaléka ismeri – és mindegy, hogy szellemi vagy fizikai munkát végeznek, hogy hiperaktívak, vagy éppen fordítva keveset mozognak.

Hogyan érjük el az enyhítést?

Az Ulticare LT-99 készülék egy tényleges hazai segítség, amely nem csak enyhíti a fájdalmat és megkönnyebbülést okoz, hanem fokozatosan segít eltávolítani az okát is, megszabadulni a gyógyszerektől és visszaszerezni az elveszett nyugalmat. A mágnesterápiának gyulladáscsökkentő és fájdalom csillapító hatása van, elősegíti a sejtek regenerálódását és javítja a vérellátást. Az Ulticare LT-99 egy tanúsítvánnyal rendelkező orvostechnikai műszer, használják orvosok és egészségügyi intézetek, de ugyanígy egyéni felhasználók is az otthonukban.

Szabaduljon meg a kínzó fájdalomtól

Cserélje le az agresszív fájdalomcsillapítókat és az állandó jellegű, de egyre kevésbé hatékony masszázst otthoni kezelésre. Nézze meg a videókat az emberekről akinek az Ulticare orvosuk,  barátjuk , társuk lett,  és próbálja ki ingyenesen a műszert  otthona kényelmében.

További információk a hátgerinc fájdalmakról

A gerinc 7 nyaki, 12 háti és 5 ágyéki csigolyából áll, valamint keresztcsontból és farcsontból. A csigolyák között lemezek vannak, melyek elősegítik a mozgást. A csigolyákat ízületek kapcsolják össze. Erre a szerkezetre épülnek rá az izmok és a szalagok. A gerincvelő áthalad a gerinccsatornán, ahonnan az egész test idegei indulnak. A betegség elején merevség vagy feszültség tünetei figyelhetőek meg. Ha a problémát nem kezdjük időben orvosolni, megjelennek a nagyobb fájdalmak és ebben az esetben a kezelés már hosszabb időt vesz igénybe.
A fájdalomnak különböző kiváltó okai lehetnek.

1. veleszületett okok

2. baleset

3. gyulladás

4. kopás

5. onkológiai megbetegedés esetén – tumor

6. mechanikai hatás

Az akut gerincfájdalom kezelése viszonylag egyszerű, de megköveteli a beteg odafigyelését. A mágnesterápia is csak akkor hatásos, ha rendszeres és megfelelő a használata. Nagyobb fájdalmak esetén el kell kezdeni tornázni – megerősíteni a hátizmokat és megtanulni a helyes testtartást.

Ha a fájdalmak hosszabb időtartamúak vagy gyakran fordulnak elő, a kezelés már kicsit bonyolultabb és a betegnek konzultálnia kell az orvosával. Egyre ismétlődő fájdalom esetén, és amennyiben nem segített a konzervatív kezelés, úgy műtéti beavatkozás szükségeltetik.

Ha többet szeretne megtudni a kapcsolódó diagnózisokról, látogasson el weboldalunkon a “nyaki fájdalmak” vagy a “hátfájdalmak” oldalra.

A műszer alkalmas ennél a betegségnél

Ulticare LT-99

Több mind

120 000 vásárlőnk használja

Vyplňte formulár a

próbálja ki a műszert ingyen

TÖLTSE KI AZ ADATLAPO

Hívhatnak minket munkanapokon : 8.00-tól – 16.00 -ig

Tel. szám: 0036 30 869 3870

Kapcsolat

Egészség Hálozát Kft.
1171 Budapest, Nyomdász u. 22.
+36 70 770 4748
info@egha.hu

 

Szervíz

Garanciális  és garancián túli szervíz a műszerekre: BIOquant, Biotorus a Ulticare

Tel.: +36 70 770 4748