Izületi megbetegedésék

Magyarországon az emberek

%

szenved izületi artrózis megbetegedésben

Az emberek

%

75 kor felet csípő vagy térd fájdalom kínozza

A fájdalom egy figyelmeztető jel a testünk számára. Így véd  minket a sérülésekkel szemben. Sok ember szenved kis- vagy nagyízületi fájdalmaktól.

Ízületi fájdalom származhat sérülésből, vagy valamilyen rendellenességből, mint a csontrendszeri betegség, reumás ízületi gyulladás, pszoriatikus ízületi gyulladás, köszvényes ízületi gyulladás és sok más betegségből…

Ízületi fájdalom gyakrabban több mint, reggeli merevség, fáradtság, gyengeség, étvágytalanság, ezek a betegségek kezdeti tünetei és egy idő után gyakran arra törekedünk, hogy felkeressünk egy reumatológust.

Ízületi elváltozás, növekvő fájdalom mozgás közben, reggeli merevség, ezek a rendellenességek ízületi problémákra utalnak, amik ízületi gyulladáshoz vagy kopáshoz vezethetnek. Leggyakrabban az ízületi problémák, a kéz, térd, csípő és gerinc tájékán fedezhetőek fel.

Gyakoriak a hátfájdalmak, melyek eredhetnek helytelen mozgásból, a gerinc deformációjából, gerincferdülésből, de nem utolsó sorban a fájdalom utalhat porckorong károsodásra is.

Vándorló ízületi fájdalom, tehát ízületi fájdalom, ami egyik ízületről a másikra vándorol és ugyanazok a tünetek – fáradtság, gyengeség, izomfájdalom, láz, torokfájás, a láz leggyakrabban valamilyen fertőző betegséggel hozható összefüggésbe, mint pl. az influenza vagy gyulladásos májbetegség, stb.

Minden tartós mozgásszervi fájdalom alapos szakorvosi kivizsgálást igényel.

A műszer alkalmas ennél a betegségnél

Biotorus LT-100

Több mind

120 000 vásárlőnk használja

próbálja ki a műszert ingyen

KITÖLTENI AZ ADATLAPOT

Hívhatnak minket munkanapokon : 8.00-tól – 16.00 -ig

Tel. szám: 0036 30 869 3870

Kapcsolat

Egészség Hálozát Kft.
1171 Budapest, Nyomdász u. 22.
+36 70 770 4748
info@egha.hu

 

Szervíz

Garanciális  és garancián túli szervíz a műszerekre: BIOquant, Biotorus a Ulticare

Tel.: +36 70 770 4748