Köszvény

A köszvény betegség a lakosság 1-2 % át érinti a fejlett világban, és növekvő tendenciát mutat az elmúlt években.

Szabaduljon meg a köszvény betegség kellemetlen tüneteitől!

A modern technológiáknak köszönhetően nem kell, hogy  beletartozzon  ebbe a kellemetlen statisztikába.  A Biotorus LT 100  a fájdalomcsillapító és gyulladáscsökentő pulzáló mágneses tér hatását használja. Javítja a sejtek regenerációját, segít a lerakódott  húgysavkristályokat eltávolítani az izületek közül és javítja a vérellátottságot. Nincs semmilyen mellékhatása ! A műszert  kipróbálhatja még mielőtt a vásárlás mellett döntene !

Köszvény

A köszvény egy fájdalmas betegség,a ami nehézségeket okoz az ember életében. A fájdalom átmegy az ízületekre, főként a kézre és a lábra. Húgysavkristályok halmazódnak fel bennük, ezek a duzzanatok már érintésre is fájnak. A köszvénnyel az élet nem kellemes, szenvednek az ízületek, az embernek nem csak séta és mozgás közben okoz problémát, de gyakran ülve is átjárja a fájdalom, vagy az ágyban fekve. Ha a betegség krónikussá válik, akár tartós invalidot is okoazhat.

Hogyan érhetünk el javulást?

Hogyan szabaduljunk meg a nemvárt fájdalmaktól? A köszvényben szenvedő betegeknek el kéne hagyniuk a purinban gazdag ételeket, az alkoholt és a nikotint. A diéta és a megfelelő folyadék fogyasztás nagyon fontos, nagyon jó segítség a tünetek kezelésében a mágnesterápia is. Otthoni készülék, a BioTorus gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatását használja ki a mágneses mezőnek. Javítja a sejtek regenerálódását, vérellátását, segít eltávolítani az ízületben felgyülemlett kristályokat. Vásárlói referenciák.

Szabaduljon meg a korlátoktól

Mindenki egsészéges akar lenni és normális életet élni akadályok nélkül. Támogassa meg életvitele változását mágnesterápiával! Cserélje le gyógyszereit egy kényelmes készülék, a  BioTorus használatára a saját nappalijában. Klikkeljen a képernyő felső részén található narancssárga “Próbálja ki a készüléket ingyen”  szövegre és próbálja ki ingyenesen a BioTorus LT-100 készüléket otthona kényelmében.

A betegségnél

A köszvény egy anyagcsere rendellenesség (emelkedett húgysavszint), általában nagyobb mértékben érinti a férfiakat. Okai lehetnek veleszületettek, magas purin tartalmú étrend (belsőségek, egyes halfajok, veseműködési zavar. Megkülönböztetünk köszvényes rohamot, támadást (emelkedett húgysavszint nehézségek nélkül) és krónikus köszvényt.

A köszvényes roham, jellemzően a nagylábujj ízületeit támadja meg. Éles fájdalom kíséri, továbbáelpirosodás, duzzanat vagy túlmelegedés. Kezeletlen krónikus húgysavszint emelkedés vese elégtelenséghez vezethet. Hála a húgysavszint csökkentő gyógyszerek bevezetésének az ilyen krónikus tünetek már szinte soha nem fordulnak elő.

Deffiníció

A ksözvény egy metabolikus rendellenesség, amely során a megnövekedett húgysavtartalom kristályodást hoz létre. Ez első sorban az ízületket érinti, valamint a belső szerveket. A köszvényt korábban a népnylevben repedésnek is nevezték.

Okok

Húgysav a purin anyagcsere végterméke. Purinok, mint pl. az adenin és guanin, összetevői nukleáris savak, előfordulhatnak az emberi és az állati sejtekben egyaránt.

Létezik egy úgynevezett “pozitív egyenlegű húgysav”. Ebben az összefüggésben a “pozitív” azt jelenti, hogy a húgysavtermelés nagyobb, mint a húgysav kiválasztása. Ennek eredményeként a húgysav felgyülemlik a szervezetben.

Gyakoriság

Mivel a betegség összefügg az életkörülményekkel és a táplálékfogyasztással, így az ipari országokban gyakrabban fordul elő. A gazdagabb területeken a lakosság 1-2%-át érinti, de a férfiak hajlamosabbak rá.

Krónikus köszvény

A krónius köszvényben szenvedők szinte állandó fájdalomnaj és ízületi elváltpzásnak vannak kitéve, melyek röntgefelvétel segítségével láthatóak.Az inak közeli ízületeken gyakran köszvényes csomók képződnek.. Ezek fájdalommentesek, méretük több mint 1cm és a bőr alatt helyezkednek el. Amennyiben ezek a csomók elérik a felszínt, fehérállomány szabadul fel, amely elsősorban húgysavat tartalmaz.. Ilyen köszvényes csomók gyakran kialakulnak a fülkagyló porcain.

Intézkedések

El kellene kerülni a gazdag purintartalmú ételek fogyasztását és alkoholt is csak mértékkel szabad fogyasztani.

Prognózis

Prognózsi nagyban függ a betegség kezelésétől és lefolyásától. Ha a betegség krónikus lefolyású ízületi változásokhoz vagy vesekárosodáshoz vezethet, továbbá okozhat fogyatékosságot vagy szükség lehet dialízisre.

 

A műszer alkalmas ennél a betegségnél

Biotorus LT-100

Több mind

120 000 vásárlőnk használja

próbálja ki a műszert ingyen

KITÖLTENI AZ ADATLAPOT

Hívhatnak minket munkanapokon : 8.00-tól – 16.00 -ig

Tel. szám: 0036 30 869 3870

Kapcsolat

Egészség Hálozát Kft.
1171 Budapest, Nyomdász u. 22.
+36 70 770 4748
info@egha.hu

 

Szervíz

Garanciális  és garancián túli szervíz a műszerekre: BIOquant, Biotorus a Ulticare

Tel.: +36 70 770 4748