Magas vérmyomás

Hypertónia

MAGAS VÉRNYOMÁSSAL AZ EMBEREK

%

KEZELI MAGÁT MAGYARORSZÁGON

SZÍV-ÉRRENDSZERI MEGBETEGEDÉSBEN AZ EMBEREK

%

VESZTI ÉLETÉT MAGYARORSZÁGON

IRÁNYÍTSA SAJÁT SORSÁT

A modern technológiának köszönhetően nem kell beletartoznia ebbe a statisztikába. A Bioquant Ns műszernek nagyon hasonló hatása van a magas vérnyomás kezelésénél, mint a gyógyszereknek, viszont nincs semmilyen mellékhatása! Hígítja a vért, ezáltal könnyebb a szív működése, valamint a vérnyomás stabilizálódik. A műszert kipróbálhatja teljesen ingyen, még mielőtt döntene a megvásárlásáról.

Nekünk már a BIOquant segített

TUDJON MEG TÖBBET A MAGAS VÉRNYOMÁSRÓL
A vérnyomás nő, amikor a szív pumpáló ereje nő, vagy amikor a vénák összehúzódnak.Keringési rendszerünk központja, a szív folyamatosan vért pumpál az erekbe, így keringeti azt a testen át. A vérnyomás pedig az a nyomás, amit a szív és az artériák a vér továbbítása miatt fejtenek ki. Minden szívverés elindít egy nyomáshullámot, amely mindig két érték között ingadozik. Amíg a szív összehúzódik, a vért az artériák felé nyomja, ilyenkor a vérnyomás emelkedik. Ha a szív eléri a maximális összehúzódást, eléri a legmagasabb értéket, ezt nevezik szisztolés nyomásnak. Ezután következik az elernyedés szakasza, amikor kitölti a kamrákat, és nem pumpál vért az artériákba.

Az optimális vérnyomásnak alacsonyabb értékek számítanak,  mint  a 120/80 Hgmm érték .Az értek 120-139/80-89 úgynevezett „prehipertenzió-nak „ nevezzük. Azonban, ha Ön felnőtt és a  vérnyomás értéke  140/90 Hgmm akkor, magas vérnyomása van. Amennyiben Ön (pl. cukorbeteg, vesebetegsége van , szívbetegségek, stb.), a fokozott kardiovaszkuláris kockázat miatt a határérték 130/80 Hgmm alatt kell tartani. Ilyen esetben, ha a vérnyomása magasabb értékkel rendelkezik már  magas vérnyomása van. Ilyenkor az orvosának van pár lehetősége , hogy  kiderítse   valójában magas  vérnyomása van-e, míg dönt a magas vérnyomás kezeléséről.

A magas vérnyomás igen gyakori betegség – bár nem fáj, komoly károkat okoz a szervezetben: nagyon megterheli a szívet és a vérereket azért hívják „csendes gyilkosnak „ A magas vérnyomás  veszélyes is lehet, mivel a tartós magas vérnyomás hatására a létfontosságú szervek, mint szív, agy, vese és szemek, károsodásának az esélye nő. Mivel a szív sokkal nehezebben dolgozik , mint normális körülmények közt  megvastagodnak  a szív falai amit a szív „ hypertrofiljának „nevezünk. Ez működési zavarhoz vezet , emeli az oxigén-szükségletet, egyúttal gátolja a koszorúér-áramlást, s így koszorúér-elváltozások nélkül is ischemiához vezet.

MI OKOZZA A MAGAS VÉRNYOMÁST
Érdemes tudni, hogy az életkorral az erek elaszticitása változik merevednek. Minden egyes embernél ez a folyamat megtörténik akár van, akár nincs magas vérnyomása. Azoknál akiknél már jelentkezik  a magas vérnyomás ez a folyamat sokkal hamarább következhet be. A merevebb erek könnyebben megrepedhetnek, és ekkor agyvérzés alakul ki. A szívben lévő koszorús erek károsodása szívinfarktushoz, a szem ereinek károsodása látásromláshoz, esetleg vaksághoz, a vese ereinek károsodása vesebetegséghez vezethet. Az esetek 90 – 95 százalékában még ma sem tudják megmondani a magas vérnyomás kiváltó okát. A magas vérnyomásnak vannak rizikó faktorai amik okozhatják , betegség kifejlődését:

  • genetikai hajlam vagy elhízás / főleg ha a BMI magasabb értékkel rendelkezik mint 30/
  • túlzott só fogyasztás
  • alkohol fogyasztás / főleg nagyobb mértékben/
  • kevés mozgás
  • stressz

A műszer alkalmas ennek a betegségnek a kezelésére

BIOquant® NS

Több mind

25 000 vásárlőnk használja

Vyplňte formulár a

próbálja ki a műszert ingyen

TÖLTSE KI AZ ADATLAPOT

Hívhatnak minket munkanapokon : 8.00-tól – 16.00 -ig

Tel. szám: 0036 30 869 3870

Kapcsolat

ORIN Hungary k.f.t.
Liget utca 24.
2161 Csomád

Email: orin@orin.hu
Tel.: +36 30 898 6733

Szervíz

Garanciális  és garancián túli szervíz a műszerekre: BIOquant, Biotorus a Ulticare

Tel.: +36 30 898 6733