Prosztata nagyobbodás

A férfiak

%

-át kínozza a prosztata

Évente

új beteg

elhalálozás prosztata rákba

Irányítsa a saját sorsát

Szenved ebben a kelemetlen és veszélyes betegségben ? Meg szeretne szabadulni a kisérő kellemetlen tünetektől ? Elég ha kitölti az adatlapot és a Biotorus műszert kipróbálhatja teljesen ingyen, otthona kényelmében.

Prosztata nagyobbodás

Fél elmenni hosszabb időre otthonról , mert attól tart, hogy sürgősen WC-re kell majd mennie? Nem akar már hosszabb útra menni autóbusszal, hogy ne legyen az utastársai terhére? Nem szeretne otthonán kívül aludni, mert tudja, hogy gyakori vizelésével felkelti az embereket? Igen, ez frusztráló, korlátoz és szociálisan kínos. Az élet a prosztatanagyobbodással a gyakori vizelési inger miatt komplikált és nehéz.. De a legrosszabb lehet, még csak ezután jön – pelenka szükségeltetik, fájdalmas vizelés, problémák az ágyban és ezzel nő a prosztatarák kockázata.

Szabaduljon meg a bosszantó betegségtől!

Tegyen egy lépést egészsége és a nyugalma érdekében. Kezdjen újra normális életet- aggodalmak és komplikációk nélkül, korlátok nélkül, amelyet a kellemetlen és gyakori vizelési inger, és az állandó WC keresés okoz. Nézze meg videókat az emberekről akiknek mér a Biotorus segített normális életett élni , és próbálja ki ingyenesen a otthona kényelmében.

Még több info a prosztatáról

A prosztata mirigy körülbelül dió nagyságú, a húgyhólyag alatt helyezkedik el a húgycső felső része körül. Tejszerű folyadékot produkál – ejakuálás. A nagyobbodás alapvető oka nem egyértelmű, de feltételezhető hormonális változás következtében, súlyos gyulladás, valamint táplálkozási és metabolikus faktorok is közrejátszanak a kialakulásában.

A megnagyobbodott prosztata összenyomja a húgycsövet és ez akadályozza a hólyag kiürítését. Gyakoribb a vizelési inger, késleltetett a vizeletürítés indítása és nehezebben megy a vizelés. Gyengíti a vizeletürítés közben az áramlást, ezért dolgunk végeztével a vizelet továbbra is csöpög. További tünetek közé tartozik a fájdalom és az égető érzés. A stagnáló vizelet növeli a fertőzések és a húgyúti kövek kialakulásának esélyét. Jelentősen károsíthatja a veseműködést.

Kockázati csoportok

Prosztatanagyobbodás, amit szakmailag jóindulatú túltengésnek neveznek, a férfiak felénél megfigyelhető 50 éves kor felett. A 80 év felettieknek mintegy 80 százalékát érinti. Közeli hozzátartozó (apa, testvér) prosztata problémája esetén a kialakulás esélye nagyobb.

Megnagyobbodott prosztata esetén a következő tünetek fedezhetőek fel:

  • gyakori vizelési inger, problémás ürítés, gyenge nyomás vizelés közben és utána pedig csöpögés
  • fájdalom és égető érzés vizelés közben
  • előrehaladott állapotban húgyúti kövek a húgyhólyagban vagy súlyosabb gyulladás a húgycsőben
  • elzáródás, ami veseelégtelenséget okozhat
Mit lehet tenni

Vizeljen azonnal az első nyomás érzését követően. Kerülje el az ejakuáció nélküli szexuális ingerlést, ugyanis ilyen esetben nő a nyomás a húgycsőben és a húgyhólyagban. Romolhat az állapot és megnő a fertőzés kialakulásának kockázata.

Kivizsgálás

A 40. életévüket betöltött férfiak mindegyikének túl kéne esnie a következő vizsgálatok egyikén:

  • Rektális vizsgálat – az orvos az ujját a végbélnyílásba helyezi és ellenőrzi a méretet, a felületet, az egyenlőtlenséget és a csomópontokat a prosztatán. Ilyen vizsgálaton rész kéne venni évente egyszeri alkalommal.
  • Vérvizsgálat – mérik a prosztata felületének szintjét. Az emelkedett értékek prosztata-hipertrófiára a magasak pedig prosztatarákra utalnak. Ezen a vizsgálaton évente egyszer részt kellene venni az 50. életév betöltése után.

A prosztatanagyobbodás gyanúja esetén két további vizsgálat szükséges:

  • Retenciós teszt – a húgyhólyagba vizelés után felvezetnek egy csövet, ami a bennmaradt vizeletmennyiséget méri
  • Ultrahangos vizsgálat – az ultrahangos hullámok magas frekvenciájának köszönhetően megvizsgálják a prosztatát és a környező kismedencei szerveket
  • Hólyagtükrözés – a hólyag optikai vizsgálata egy speciális készülékkel
Műtéti beavatkozás

Vizelet visszatartás és egyéb krónikus problémák eltávolítására műtéti úton kerül sor. Leggyakoribb műtéti forma a prosztata transzuretrális eltávolítása, a húgyhólyagba egy optikai eszközt (cystoszkóp) vezetnek és így távolítják el a prosztata egy részét elektromos huzal és szike segítségével.

A műtéti beavatkozás következtében nem zárható ki az idegkárosodás, ami impotenciát okozhat. Körülbelül a betegek 60 százaléka esetében „sérül“ az ejakuáció, ami azt jelenti, hogy a spermium nem jut el a péniszbe, hanem beáramlik a hólyagba. A magömlés érzése ugyanaz marad, de előjönnek a problémák a megtermékenyítés során.

A műszer alkalmas ennél a betegségnél

Biotorus LT-100

Több mind

120 000 vásárlőnk használja

próbálja ki a műszert ingyen

TÖLTSE KI AZ ADATLAPOT

Hívhatnak minket munkanapokon : 8.00-tól – 16.00 -ig

Tel. szám : 0036 30 869 3870

Kapcsolat

Egészség Hálozát Kft.
1171 Budapest, Nyomdász u. 22.
+36 70 770 4748
info@egha.hu

 

Szervíz

Garanciális  és garancián túli szervíz a műszerekre: BIOquant, Biotorus a Ulticare

Tel.: +36 70 770 4748