Referenciák – BIOquant

“Kedves Erika!
Az Ön javaslatára 2013. októberében vásároltam egy BIOquant N készüléket.
Arról szeretnék beszámolni Önnek, hogy miyen eredményt értem el az eltelt idő óta.
Napi rendszerességgel az esti órákban használom a készüléket 30 perc időtartammal.
Az eredmény pedig lenyűgöző.
Sok gyógyszert szedtem: vérnyomás csökkentő, koleszterin csökkentő, 2 féle keringés javító, vízhajtó, véralvadás gátló és 2 féle lábgörcs ellen.
Az eltelt idő alatt javult a laboreredményem és úgy gondoltam abbahagyom a gyógyszereket. Ennek kb. 3 hónapja. Először a háziorvosomnak nem mertem mondani, de úgy gondoltam tudnia kell róla, hát elmondtam neki. Meglepődött és csináltunk egy 2 hetes napi vérnyomásmérést. Ő is úgy látta, hogy nem ad okot a gyógyszerek szedése, az eredmény, sőt a labor eredményem sem romlott.
A családomban apai ágon sok mindenkinek volt gondja a keringéssel és ez sok betegséget hozott magával. Szeretnék kivétel lenni a sorban, és ez a gondolat is segített, hogy megvásároltam a készüléket.
Örülök neki, hogy így döntöttem és javaslom, hogy mások is kövessék példámat.”

– Mészáros Lajosné, Putnok

Tisztelt Orin!
Köszönetünket, hálánkat szeretnénk kifejezni Önöknek, hogy lehetőséget biztosítottak számunkra és megismerhettük a Bioquant N lézerterápiás készüléket.
2012. május 11-én megkeresett egy kollégájuk és egy egészségügyi tanácsadás keretein belül megismertette velünk a Bioquant N lézerterápiás készülék által nyújtott előnyöket, biztonságot. Nem volt kérdés, azonnal meg is vásároltuk a készüléket, ugyanis hosszú évek óta sok problémával küszködtünk.
Tüneteink a következők voltak:
Magas vérnyomás (170/110), fülzúgás, állandó hideg kéz (erősen zsibbadt is), hideg lábérzetem volt. Sokszor, ha mentem valahova többször meg kellett pihennem, mert nagyon nehezen vettem a levegőt, fulladtam és enyhén szorító mellkasi érzésem volt. Napokig éreztem magam fáradtnak, pedig alig csináltam valamit. Naponta hat féle gyógyszert kellett szednem.
A férjem szintén magas vérnyomással küszködött.
Nagyon örülünk, hogy jó döntést hoztunk, mert azóta az egészségünk, életünk teljes fordulatot vett pozitív irányba.
Nagyjából két hónap múlva érezhető volt a hatása és a közérzetünk is sokkal jobb lett, egészségesebbek, aktívabbak lettünk. Mára a hat gyógyszerből csak kettőt kell szednem. A készülék napi rendszeres használata mellett a vérnyomásom beállt 130-140/80-ra, már nem kell szednem a gyógyszert. A fülzúgásom teljesen megszűnt , és a kezeim, lábaim újra melegek, az erős kézzsibbadásom is a múlté. Fulladásom is megszűnt, sőt nagyon mély lélegzeteket tudok venni. Férjemnek is megszűntek a vérnyomás problémái. Így magabiztosabban és bátrabban indulunk el a férjemmel akár egy sétára, vagy egy nagyobb bevásárlásra is.
Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy segítettek rajtunk.”

– Dorogi Károlyné és férje, Tököl

Tisztelt Orin!
2014. augusztus elején rendeltem meg a Bioquant készüléket. /Pár évvel ezelőtt enyhe agyi infarktusom volt, rendszeresen magas a vérnyomásom./
Azóta minden nap használom, reggelente 30 percet mindkét orrlyukban.
Azóta több dolog is változott az életemben. Eddig két tablettát szedtem a magas vérnyomásomra, ami 170-180 között volt. Mióta a készüléket használom, ez már csak 130-140 közé esik, ezért csak egy tablettát szedek.
Prosztatámra is tablettát használtam, mára ezt is elhagyhattam, úgy, hogy nem okoz semmilyen panaszt. Közérzetem jobb, terhelhetőségem nőtt.
Ma megtörtént az ellenőrző vérvétel. Nagyon örültem, mert a vörös vértestjeim szabadon mozognak, gyönyörű szabályos kerek formát mutatnak.
Köszönöm, hogy kipróbálhattam a műszert, nagymértékben javított az életminőségemen. Egyedül élek, nincs kire számítanom baj esetén, ezért megnyugvás ez a készülék számomra.”

– Nagy József, Ecséd

Kedves ORIN!
Szeretnénk visszajelezni az eddig elért eredményeinket Önöknek!
A Bioquant lézeres terápiát 2013 februárjától alkalmazzuk rendszeresen. A használat előtti időkben mindkettőnk vérnyomása magas volt!!! A koleszterinünk 7 fölött volt, a triglicerid nekem 3 fölött!!!
A vérnyomás csökkentő tablettákat kb. egy év lézeres vérterápia használata után teljesen el tudtam hagyni, a koleszterin szint laboratóriumi értéke 5,6-ra csökkent koleszterin csökkentő tabletta nélkül (amit nem voltam hajlandó szedni), és a triglicerid normál értékű lett, már nincs eltérés.
A cukor értékét is mindkettőnknél karban tartja, kezelések megkezdése előtt volt 8 fölötti mérés, most mindkettőnk cukra 6 – körüli méréseket mutat!
Végezzük a ház körüli teendőket, létrázunk, kertészkedünk, stb…boldogan! Jól vagyunk és ez a lényeg!!!
A mágneses karikát is használjuk, mely még régebbi barátja a családnak, azt kb. 3 éve használjuk, csípőfájdalmak kezelésére, csontritkulás megelőzésére, állapot szinten tartására, valamint prosztata kezelésére.
Mindkét műszerük fontos a számunkra, nekünk valóban segít egy jobb életet élni!”

– Nagy Miklós és neje, Erdőkertes

Tisztelt ORIN Hungary kft.!
Kedves Csapucha Zoltán úr!
Lassan már egy éve annak, hogy megismertette velünk az Önök cége által forgalmazott Bioquant N lézeres orvostechnikai eszközt.
Egy percig sem volt kétséges, hogy ez a mini belgyógyászati segédeszköz, amely oxigénszállító képessége által javítja a végtagok vérellátását, az anyagcserét, szív -és agyi érrendszerek betegségeinek gyógyítását, stabilitásérzést biztosít a készülék rendszeres használójának, így személy szerint nekem is. Habozás nélkül megvásároltuk. Mióta magunkénak tudhatjuk ezt a készüléket és naponta használjuk megszűntek az álmatlan éjszakák, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Könnyebben járok a lépcsőkön, memóriám is javult. Angínás szorító fájdalmaim ritkultak, fejfájásaim is. Megszűntek visszereimben az égő, feszítő fájdalmak. Vérnyomásomban sincsenek kiugrások (erre gyógyszeremet továbbra is szedem).
Elmúlt az évek óta kialakult savasodásom. Nem szédülök, járásom stabil, teljesítő képességemre büszke vagyok.
Tudatosan sok vizet iszom. A kezelések előtt erre külön figyelmet szentelek. Már jó mélyeket tudok szippantani a levegőből.
Fentiek hatására bátran elhagyhattam altató, valamint hörgőtágító, savcsökkentő, vízhajtó, sópótló gyógyszereim szedését.
Ajánlom mindenkinek, kezelése egyszerű.”

– Tisztelettel, Diószeginé

Tisztelt Orin!
2012. januárjában vettünk a BIOquant N vérterápiás keringés javítót Önöktől! Minden nap használva van, ugyanis férjemnek volt előtte 2 infarktusa és 2 strokeja is, valamint 6-8 éve megállapították nála a Parkinson kórt.
Állapota aggasztó volt a család számára. 2 éve használja a lézert, a koleszterin 7-8 között volt, az orvos meglepetésére normál értékű lett. A föorvosunk Dr. Szőnyi Mihály nagyra értékelte a műszer hatását, nagyszerűnek értékeli a csodás laborleleteket, melyen azóta sincs romlás, annak ellenére, hogy nem diétázik, imádja a disznósajtot!
Állapota 2 éve nem rosszabodott!
Nekem 1988. óta cukorbetegségem van, a cukrm régebben kiugrott sokszor 9-re is, gyógyszer és diéta mellett (egyszer már 10,2 volt).
Mióta a lézert minden nap használjuk, a cukrom stabilan 6-7, nincs kiugrás (ha kicsit vétkezem akkor sem, mert szeretem a süteményeket), ha seb van a lábamon hamar begyógyul, a laborom jó, ez mind-mind nagy örömmel tölt el, mert rettegtem a cukorbetegség következményeitől…
Voltam már azóta, mióta a műszert használjuk, az Önök egyik előadásán, és mindenkinek elmondom a jó tapasztalatainkat, hogy több embernek is segíthessenek.”

– Bocsi Istvánné és Bocsi István, Vác

Tisztelt Orin!
2014. februárjában rendeltük meg a BIOquant keringésjavító készüléket. Azóta napi rendszerességgel használtuk mindketten. Mivel napközben elfoglaltak vagyunk, így mindig este használtuk a mágnessel együtt. Az alábbiakat tapasztaltuk az elmúlt 3 hónap során.
Feleségem közérzete sokkal jobb lett. Könnyebben tud mozogni. Légzése könnyebbé vált, már nem érzi úgy, hogy meg akar fulladni, ha a pulóver kivágása hozzáér a nyakához. Mióta a készüléket használja, nem fájt a feje. Cukorszintje hétről-hétre csökken.
Nálam kevésbé behatárolható a javulás. Azt észrevettem, hogy a terhelhetőségem nőtt, kevesebbszer fáradok el a kerti munka során.
Tegnap megtörtént az ellenőrző vérvétel, hiszen eltelt az első 3 hónap. Az eredmények is igazolták a fent leírtakat.Feleségemnek mintaszerű lett a vére, nekem szintén jobb lett, bár nem olyan gyönyörű, mint a nejemnek. Továbbra is kezeljük magunkat a lézerrel, hiszen a készülék használata igazolta a megrendeléskor elmondottakat.
Ajánlom minden embernek a használatát, hiszen ezáltal könnyebbé válnak a mindennapjaik.”

– Örsi János és Örsi Jánosné, Törökszentmiklós

Kedves Robi!
Szeretném tájékoztatni, hogy 2013. decemberében vásároltam meg a BIOquant készüléket, melynek nagyon örülök. A vásárlás oka az volt, hogy a jobb szememben trombózis alakult ki, a szemorvosom egy évig kezelt, de eredmény nem jelentkezett, a trombózisom megmaradt. A látásom folyamatosan romlott emiatt.
A készülék megvásárlását követően az Öntől kapott tanács szerint, azonnal elkezdtem a kúrát és 2014. február hónapban történt orvosi ellenőrzés eredménye nagyon meglepett, mivel a szememben levő trombózis felszívódott.
Szeretném megköszönni azt a szakszerű tájékoztatást, melyen megismertem a BIOquant készüléket, az általa elérhető eredményeket. Szeretném külön megköszönni a lelkiismeretes, türelmes és hozzáértő munkáját.
Hasonló sikerélményeket kívánok azoknak a sorstársaimnak, akik ezt a készüléket használják, illetve Önnek a további munkája során.
Sporon, 2014. május 6.”

– Turcsányi Géza Gáborné, Sopron

Hajagos Béláné vagyok. Az ORIN BIOquant készüléket 2013. februárban vásároltam. Azóta napi rendszerességgel használom. Szív-billentyű rendellenességet állapítottak meg 2012-ben, és 2013 szeptemberében a vizsgálat szerint várhatóan 2014-ben műtétre fog sor kerülni. 2014. március 13-án a szív-ultrahang vizsgálat eredménye szerint a billentyűk nem romlottak, és a műtét is elmarad.
Ezen tapasztalatom szerint ajánlom a készüléket minden szív- és keringési rendellenességben szenvedőnek.
Kazinbarcika, 2014. március 27.”

– Hajagos Béláné, Kazincbarcika

Hónapokig semmilyen gyógyszeres kezelés nem használt a szédülés, fülzúgás, érszűkület betegségemre.
A BIOquant készülék 5 hét használat után, teljesen elmúlasztotta a szédülést, többi panaszom és a hallásom is javította.
Jó tapasztalatom alapján, hasonló betegségben lévőknek őszintén ajánlom a készülék használatát.

Tisztelettel, Szalai Lajosné

– Szalai Lajosné

Tisztelt Orin Hungary k.f.t.

Levelükre válaszolva a Bioquant készülékkel kapcsolatban csak pozitív választ tudunk adni! Egy pár pontban összefoglaljuk az eddigi tapasztalatokat (bő 2 hónap), hogy ez idő alatt miben vettük észre a javulást.

lényegesen csökkentette a rossz koleszterint (LDL) ezt laborlap is igazolja
javult az emlékezőképesség, a memória
szintén javulás tapasztalható, mellkasi fájdalmak, mellkasi nyomás
alulműködő pajzsmirigy, amit szintén laborlap igazol
pozitívan javítja az összes belső szervet, valamint a szervezet anyagcseréjét
az alsó lábszáron egy tenyérnyi nagyságú kék folt volt a kezelés megkezdése előtt, majd bő 2 hónap múltán, napi egyszeri kezelés után ez a kék folt halványsárgává alakult, vagyisigen jelentősen gyógyult
Természetesen miden embernek csak ajánlani tudjuk a készülék használatát, mert szinte minden betegséget gyógyít, és nem fog csalódni benne.

– Kovács Józsefné, Vác

Töltse ki az adatlapot és

próbálja ki igyen

Adatlap az ingyen kipróbálási lehetőségre
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hívhatnak minket munkanapokon : 8.00-tól – 16.00 -ig

Tel. szám: +36 30 664 71 24

BIOquant® NS

Kapcsolat

Egészség Hálozát Kft.
1171 Budapest, Nyomdász u. 22.
+36 70 770 4748
info@egha.hu

 

Szervíz

Garanciális  és garancián túli szervíz a műszerekre: BIOquant, Biotorus a Ulticare

Tel.: +36 70 770 4748