Próbálja ki a készüléket INGYEN


Szeretné ingyenesen és kötelezettség nélkül kipróbálni termékeink valamelyikét? Írjon nekünk! "Az Ön kérdése" mezőbe írja be, milyen betegségre szeretné kipróbálni készülékünket, adja meg az adatait és küldje el.


Ulticare vásárlók

Péter Ferenc, Budapest

Tisztelt Orin!
A mágneses (UltiCare és BioTorus) készülékeiket pár hónapja használjuk, minden nap 2x. Jelentős javulást éreztünk kb. 2 hét után, főként a forgóízületeknél.
Nekem a bal lábam 20 éves koromtól zsibbadt, szinte teljesen érzéketlen volt. 140 injekciót kaptam, 12 félét. Ez a lábam mégis gyengébb maradt, szinte húztam. Sosem derült ki, hogy mi volt az előzménye ennek a kialakult problémának (stroke vagy izomsérülés?).
Mára a bal lábam teljesen tünetmentes. Sőt most lehet mondani: a bal lábam a "jobb"! Többet tudok sétálni, naponta 2-3 km-t is!
Feleségem gerincproblémája javult, már az első kezeléskor könnyebbé vált a mozgás. Annak ellenére, hogy a gerinccsigolya jelentős mértékben el van csúszva, valamint régebben ennél a csigolyánál két csigolyaív szakadást is diagnosztizáltak.  Az ujja nagyon régóta  ízületes, fájt neki, ahogyan a csípője is. Már az első pár kezelés után enyhültek a fájdalmak! A mágneses készülékeik mindkettőnk számára könnyebb napokat jelentenek.
Köszönettel, Péter Ferenc és felesége Gyöngyi


Riczu Józsefné, Tokaj

Riczu Józsefné vagyok. Tokajban élünk férjemmel. Kb. 4 éve vásároltuk meg a mágnesterápiás készüléket. Azóta rendszeresen használjuk. Örömmel jelezzük, hogy azóta fájdalomcsillapítóra nincs szükségünk. Ízületi fájdalmaink megszűntek, de más, akár gyulladásos megbetegedést is sikerrel ki tudtuk védeni, illetve a gyógyulást segíteni. Ajánlottuk másoknak is. Ők is vásároltak. Ismerőseinknek néha kölcsön is adtuk, akik szintén megelégedéssel nyilatkoztak róla.
Riczu Józsefné, Tokaj, 2014.12.02.


Szendrei Dezsőné, Hernádnémeti

Tapasztalat a mágneskarikáról!
Kb. fél éve használjuk a férjemmel. Jó hatással van a vállunk, térdünk és a nyakunkra. Egyszerű és praktikus. Csökkenti a zsibbadást, fájdalmat. Naponta egyszer-kétszer kapcsoljuk be. Hatását éjjel érzem, mert a fájdalom csökkenése akkor érezhető jobban.
A férjemnek is jó hatással van a lábára az infarktusa után. A keze is jobban mozog.
A hát masszírzó is nagyon jó, mert feltorzítja a hátunkon a lerakódásokat. Megmozgatja az egész vérkeringést a testünkben.
A mágneses matrac, melyen fekszem nagyon kényelmes és jó alvást biztosít.
Szendrei Dezsőné, Hernádnémeti, 2014. nov. 26.


Tóth Imre és Tóth Imréné, Alsózsolca

T. Cím:! ORIN Hungary kft.
Tóth Imre és Tóth Imréné vásárlói vagyunk az önok által forgalmazott UltiCare LT-99 típusú pulzáló mágnesterápiás készüléknek. Nagy megelégedéssel használjuk - családunk minden tagja.
Gerincfájdalmak, térd, csípőprotézis műtétek előtti és utáni ún. utókezelésekre.
A nevezett készüléket 2006-ban vásároltuk. Tudom és merem ajánlani minden hasonló betegségben szenvedős betegtársunknak.
Akkor kicsit sokaltuk az árát, de nem bántuk meg. Mai napig is használjuk és ajánljuk mindenkinek.
Tóth Imre és Tóth Imréné, Alsózsolca, 2014. nov. 05.


Csák Beatrix

Nagyon ksözönöm Neked, hogy megint tudtál nekem seígteni, a szuper ORIN Biotorus LT-100 mágneses készülékkel.
Június végén a tenyeremben hüvelyk ujj hajlító ínszakadás történt, 2 órás műtéttel állították helyre a kezemet. Az orvosok és a gyógytornászok 5-6 hónapot jósoltak, hogy újra tudjam a kezemet használni. A Veled való konzultáció és az önzetlen segítséged révén adtad nekem, az addig teljesen ismeretlen mágneses tórusz készüléket, hogy bátran használjam.
Örömmel jelzem Neked, hogy 3 hónap alatt a kezem nagyon látványosan rendbejött, az orvosok nem kis csodálkozására. Napi 3 alkalommal, 20 percre használtam a tóruszt, 17 Hz frekvencián és a P1 pulzáló programon.
Nagyon ksözönöm a segítséged és bátran ajánlom másoknak is a mágneses tóruszt, mert szuper!

Sok szeretettel és barátsággal, Csák Beatrix


Gelei Tamás, Kunmadaras

73 éves nyugdíjas vagyok. Több esetben vettem már részt termékbemutatón, hallgattam meg egészségügyi előadást. Három évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba először az ORIN Hungary Kft-vel, ahol megismertettek az UltiCare LT99-es készülékek speciális használatával. Bátran kijelentem, hogy eddigi tapasztalataim alatt ilyen nagyszerű és hatásos gyógyászati eszközt még nem ismertem. Több éven keresztül kellett járni a feleségemmel együtt fizikoterápiás kezelésekre, amely kezelések ideig-óráig ugyan csökkentették a fájdalmainkat, de hatásos eredménye nem volt!
Amióta az UltiCare LT99-es Maxi készüléket megvásároltuk a reumás, mozgásszervi problémáink megszűntek. Értem alatta, fejfájás, hátgerinc, derék, nyaki, könyök, térd, váll, csípőízületi fájdalmakat.
A készüléket a fejünk búbjától a talpunkig minden testrészünkön használjuk. Az alacsony frekvenciájú mágneses tér segítségével stabilizálni tudjuk a vérkeringésünket is.
Az elmúlt három év tapasztalata alapján állíthatjuk, hogy jól választottunk, amikor a Maxi készüléket megvettük. Ez a készülék idáig a leghatásosabb eszközök egyike!
Nincs szükség kórházi reumatológiai kezelésekre járni. Odahaza a lakásunkban eredményesen tudjuk egészségi problémáinkat kezelni.
Cukorbetegek is eredménnyel tudják használni, igaz, hogy el nem mulassza a betegséget, de stabilizálja és szinten tartja az inzulin szintet.
Nyugodtan tudjuk ajánlani, mert 1-2 év alatt az egészségben bekövetkező pozitív változások, javulások által a készülék ára megtérül.
Gelei Tamás én neje, Kunmadaras, 2014. május 28.


Ecseri Illés, Maglód

Használjuk a mágnest (karikát) legalább 8 éve. Nekem elcsúsztak a csigolyáim 1 cm-rel a derekamnál. Úriban van telkünk, sok gyümölcsfával, szőlővel. A konyhakert 70m x 42m. Tavasztól őszig minden nap dolgozunk benne, szinte egész nap. Ezt csak úgy tudjuk végezni, hogy naponta használjuk a mágnest reggel és este 20 percet. (Minden nap!) Alig marad ki néhány nap. A férjem szedett a cukorbetegségére napi 2 gyógyszert, már nem kell szednie. Kb. fél év után hagyta el. A vérnyomásunkra is szedtünk 1 gyógyszert, de már azt sem kell szedni, mert jó a vérnyomásunk. Kb. 1 év után hagytuk el. Ez év elején vettük meg a lézert és már az első hónap után éreztük, hogy sokkal több erőnk van, nem vagyunk fáradékonyak. Napi 1x 30 percet használjuk reggel.
Ecseri Illés, Maglód, 2014. május 27.


Papp Gáborné Zsóka és Papp Gábor, Nagyatád

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
Hálánkat és köszönetünket fejezzük ki az Önök által forgalmazott UltiCare LT-99 és BioTorus LT-100 mágneses fizikoterápiás orvostechnikai eszközök áldásos gyógyító hatása miatt.
Több mint 23 hónapja állandó végbéltáji fájdalmaim vannak, 74 orvos, 11 természetgyógyász nem tudta megállapítani a fájdalom okát és csillapítani sem tudták fájdalmaimat. Továbbá erős alhasi és derék fájdalmaim voltak.
Ez év februárban megvásároltuk a fent említett készülékeket, igaz először nem igazán bíztunk a hatásosságukban, de nagyon kellemesen csalódtunk.
Már egy hónap rendszeres használat után, nagy mértékben enyhítették a derék és az alhasi fájdalmaimat!
Sőt a legnagyobb örömünkre már fájdalom mentes napjaim is voltak! Ez az elmúlt 2 év alatt sosem fordult elő!

A férjem térdízületi fájdalmai szinte teljesen megszűntek. A férjemnek a gyakori migrénes fejfájása is ritkábban jelentkezik mióta a BioTorust használja.
Migrénes fejfájás esetén, ha a feje körül használja a mágnes terápiát már 1 kezelés is enyhíti, sőt sokszor meg is szünteti azt.
Köszönjük, és további sok sikert kívánunk a cégnek!
Tisztelettel: Papp Gáborné Zsóka és Papp Gábor
Nagyatádról                                                                                                                                                                   segélykérő levél


Papp Gáborné Zsóka, Nagyatád

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
Április 24-én volt egy aranyér műtétem. A seb váladékozott és vérzett, a műtét után 9 nappal jöttem haza a kórházból és kezdtem használni az UltiCare LT-99 és BioTorus LT-100 mágneses fizikoterápiás eszközöket, amelyeket Önöktől vásároltunk.
A 2. használati napon megszűnt a seb vérzése, és a fájdalom csillapító tabletta elhagyása mellett is megszűnt a seb fájdalmam.
Szemmel láthatóan gyorsabban gyógyul a sebem is.
Köszönettel: Papp Gáborné Zsóka
NagyatádRózsás Sándorné és Kalydy Jenő, Letenye

Mély tisztelettel vettük a bátorságot, hogy betűkbe foglaljuk köszönetünket. 
Lassan három éve, hogy az Önök megbízottja Letenyén volt, és vettünk tőle egy UltiCare készüléket, s azóta nem kellett befeküdnöm a kórházba, a rehabilitációs osztályra. 
Most újra jártak nálunk az Önök terjesztői. Lenyűgöző és őszinte tájékoztatásuk alapján újra megajándékoztuk magunkat egy BioTorus-szal. 
Köszönettel tartozunk, hogy a műszerek segítségével idős korunkban is eltűntek, illetve elviselhetővé váltak a fájdalmak, megkönnyítve életünket. Életünk minősége azóta megváltozott. 
Szándékunk, hogy tájékoztassuk ismerőseinket, rokonainkat tapasztalatainkról, az eredményekről, kellemes meggyőződéseinkről, s nem utolsó sorban az életünkben bekövetkezett pozitív változásokról! 
Tisztelettel: Rózsás Sándorné és Kalydy Jenő
Letenye, 2011. október 18.Szennyai Tiborné, Tapolca

Szennyai Tibor és neje örömmel tudatja Önökkel, hogy az általuk forgalmazott BIOTORUS készülék nagy segítségünket szolgálja. 
Külön köszönetünket fejezzük ki Kovács Máté területi képviselőjük felé, aki megismertetett minket cégükkel és a műszerrel.
2011 májusától használjuk a készüléket a férjem vérnyomás- és cukorbetegsége, valamint térd ízületi és gerincfájdalmai miatt.
Nekem nyaki- és vállízületi panaszaim miatt lett nagy segítség. Továbbá alsó végtagjaim, vérkeringési zavaraira is jó hatást gyakorolt.
Fent leírt betegségeknél gyógyszert tudtunk elhagyni és ízületi fájdalmaink is nagymértékben csökkentek.
Fontos megemlíteni, hogy a betegségekre alkalmazott időigényes és körülményes orvosi kezeléseket el tudtuk hagyni.
Napi teljesítményünk a mágnesterápiás kezelések következtében javult. Fáradékonyságunk csökkent, könnyebben teltek a napok. 
Az elért eredménynek hatására napi feladataink ellátása egyszerűbbé vált, és régóta most először nem okozott gondot lépést tartani gyermekeinkkel a szüreti munkák során.
Másoknak is tudom ajánlani a BIOTORUS használatát.
További sok sikert kívánunk a cégnek kedves Máté!
Üdvözlettel: Tibi bácsi és Éva néni
2011.09.26Balogh Sándor, Nyírbogdány

Tisztelt Orin Kft.!
Örömmel közlöm Önökkel, hogy az ORIN készüléket mi is megvásároltuk, mellyel nagyon elégedettek vagyunk. A férjemnek köszvényes a lába, már csak bottal tudott járni, de azóta, hogy ez a készülék megvan, és rendszeresen használjuk, ez a gond megszűnt.
Sok más dologra is nagyon jó, például az ízületi fájdalmakra. A férjem a lépcsőre csak nehezen tudott felmenni, és most már úgy jár, mintha korábban semmi baja nem lett volna.
Nagyon tudom ajánlani minden ilyen betegnek, mert nem kell annyi gyógyszer.
Sokat tud ez a készülék. Hála Illés Ferenc kollégájuknak, hogy Nyírbogdányban is bemutatta a terméküket, és ő általa mi is megvásároltuk. Nagyon szépen köszönjük!
Kívánjuk, hogy a terméküket minél többen meg tudják vásárolni, ehhez kívánunk sok sikert önöknek!
Kellemes ünnepeket kívánunk mindnyájuknak!
Tisztelettel: Balogh Sándor és a családja6 Penmoor Close
High Wycombe
Bucks
HP12 4BU
19th May 2011

                                         Matej Slivon
                                        Orin

Kedves Matthew!

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy  kipróbálhattam az Önök BioTorus készülékét, hogy megtudjam, segít-e vállsérülésem és vérnyomás-értékem javításában.Elégedetten jelentem ki, hogy a BioTorus-nak mindkét probléma esetén megmutatkozott a pozitív hatása. A vállam olyan mértékben javult, hogy most már fájdalom és bármiféle kellemetlenség nélkül darts-ozhatok, illetve olyan dolgokat tehetek, amelyekre a készülék használata előtt képtelen voltam.A vérnyomásomra évek óta gyógyszert szedek, hogy 100-as diasztolés érték alatt tartsam, de sok esetben önmagában még a gyógyszer sem volt elég. A készülék használata óta az érték 8-15 %-kal csökkent.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a készüléket, és megtapasztalhattam pozitív hatásait.
Hálás köszönettel:Peter LayJósár Gyula és Gyuláné, Pápa

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
Örömmel vettük, hogy érdeklődnek egészségünkről, illetve arról, hogyan vagyunk megelégedve a készülékkel. Mi használjuk, és megosztjuk a családtagjainkkal is, barátainkkal is (itt jegyzem meg, hogy az egyik barátnőnk teniszkönyökét rendbe hozta nagy örömünkre), és ha szükséges, csak jön, és generálozzuk. Minket a férjemmel szinten tart. 
Ízületi problémáinkat regenerálja, csak a szokásos gyógyszereket szedjük, nem kell mellé szednünk másikat – már ez is haladás. 
Pajzsmirigy-problémám szintén stagnál, nem kellett a gyógyszeradagot emelni. Magas vérnyomásom is szépen beállt. 
Mi kúraszerűen használjuk, ki-kihagyunk 2-3 hetet, és újra használjuk, de kéznél van, akármikor van rá szükség: beköt a vállunk vagy nyakunk egy rossz mozdulattól, a keringésünkkel van problémánk stb. – máris használjuk. 
Tisztelettel és üdvözlettel: Jósár Gyuláné és Jósár GyulaPásztor Géza, Zalaegerszeg

Tisztelt Cím!
A természetes mágnes élettani szerepéről már korábban is sokat olvastam, hallottam, ezért
érdeklődéssel vettem részt a cégük által szervezett bemutató előadáson. A döntő ok persze
az volt, hogy évek óta küszködöm ízületi problémákkal váll- és csípőtájékon.
Bár az előadás elég meggyőző volt az alacsony frekvenciájú, pulzáló mágneses tér gyógyászati hatásairól, mégis csak hosszas vívódás után döntöttem úgy, hogy kipróbálom,
megveszem a nem kis befektetést igénylő BIOTORUS gyűrűt. A megrendelést követően
hamarosan házhoz szállították a műszert.
Az előadásban elhangzott, hogy már használata után néhány héttel érezni lehet a javulást.
Elkezdtem a kezelést, és hat hétig semmi változás nem történt – kezdtem kételkedni az egészben, amikor egyszer csak, szinte egyik napról a másikra teljesen megszűntek a fájdalmaim, és azóta is gyógyszer nélkül, teljesen fájdalommentesen, szabadon tudom mozgatni az ízületeim.
Ez az én tapasztalatom, és jó szívvel ajánlom másoknak is.

Pásztor GézaVarga Csaba, Devecser

Megvásároltam Önöktől az U-BioTorus LT-100 készüléket, fenntartásokkal ugyan, de mivel csípőízületi és keresztcsonttájéki fájdalmaim gyakran előjöttek, belevágtam. 
A vásárlástól egy hétig, reggel és este rendszeresen használtam. Szinte napról napra csökkent a fájdalom, majd teljesen elmúlt. 
Kb. 1 hónap múlva szintén előjött a fájdalom, de ekkor már néhány nap múlva fájdalommentessé vált. 
Csak azt tudom mondani, hogy nem bántam meg a vételt, hiszen gyógyszer és kenőcsös masszázs nélkül fájdalommentessé váltam, valószínűleg az immunrendszeremre is jó hatással van, mivel egész télen – az előző évekkel ellenben – még csak náthás sem voltam. 
Devecser, 2011. 03. 02.Papp Ernőné, Fegyvernek

A BioTorus használatáról az alábbi tapasztalatomat tudom közölni:
68 éves nyugdíjas egészségügyi dolgozó vagyok. 2010. július 31-én vásároltuk meg a készüléket. Első héten nagy lendülettel kezeltem magam, napi háromszor. A vércukorszintem 8-9-ről 6 alá csökkent. Most már csak naponta egyszer kezelek, de tartom a jó értéket. 
2 éve gerincsérvet mutattak ki nálam MR vizsgálattal. Szintén sikeresen tudom alkalmazni a gyűrűt. Ha érzem a feszülést a derekamban, egy pár kezelés után megszűnik a fájdalom. A vérnyomásom is több a kelleténél, arra is sikeresen tudom használni. Ízületi fájdalmamat is hatásosan csökkenti. Még más problémáimat is kezelem, de ha lesz konkrét eredményem, azt is megírom. 
Tudomásul veszem, a bajok hosszú idő alatt alakultak ki, így több idő szükséges a teljes javuláshoz. Jó lenne, ha minden háztartásban tudnák használni a készüléket, biztos kevesebb ember járna orvoshoz!
Maradok tisztelettel: Papp ErnőnéKurucz Béláné
7100 Szekszárd, Kölcsey u. 2.

Tisztelt Cím!
Ez a szerkezet egy csoda! Számomra legalábbis az. 2005 óta súlyos artrózisban szenvedek: nyak, könyök, térd, csukló és minden. De amióta ezt a csodagépet használom, minden rendben van. Azt azért nem mondom, mert időnként azért elő-előjön, höl itt-hol ott valami, de ez már nálam összefügg a korommal, ami 72 év. 
Azért mondom és állítom, hogy ez a gép egy csoda, mert voltam olyan állapotban is, hogy a saját ágyamban nem tudtam megfordulni. A fejemet is a kezemmel kellett elfordítani fekvő helyzetben. 
Vallásos ember vagyok, és hadd fejezzem ki magam úgy, ahogy érzek. Hálásan köszönöm a Jóistennek és annak az embernek, aki ezt kitalálta. A tálentumot ő is tőle kapta. 
Szeretném megismételni azt, hogy amióta használom ezt a gépet, mindenem rendben van. Nyakam, vállaim, derekam, térdem, bokám. Igazán köszönöm!
Nem tudom, le merjem-e írni, hogy nekem már sztrókom is volt 2005-ben. Le nem bénultam, talán a gondolkodásom sem tört meg nagyon, de mintha erre is használna a BioTorus készülék. Sokat olvasok, még többet dolgozom, hiszen most jönnek lassan a szőlőmunkák, sajnos van sok. De minden reményem megvan ahhoz, hogy ezt mind tudjam csinálni, mert szeretem is. Remélem, hogy ez a gép jó marad és nem lesz semmi baja. 
Nagyon furcsa és érdekes az, hogy az orvosomnak ezt mind elmondtam, és nem nagyon tetszett neki. Sőt, amikor egy bizonyos gyógyszert akarta felírni, én azt mondtam neki, hogy egy árubemutatón azt mondta dr. XY, hogy az említett gyógyszerben rákkeltő anyag van. Erre megsértődött, nem írta fel, de mást sem írt, csak D6 vitamint, és mégis rendben vagyok – ezt csak a BioTorus-nak köszönhetem. Én ezt hiszem!
Tisztelettel: özv. Kurucz BélánéSzabó Józsefné, Baracska

Tisztelt Orin Hungary!
Én augusztus 25-én lesz egy éve, hogy megvettem a BioTorus LT100-as orvostechnikai műszert. 
11 évvel ezelőtt nekem volt egy kisebb agyi történésem, meg kell mondanom a magas vérnyomás miatt, ami a veseműködésemet is befolyásolta. A gerincem is csúnya, minden évben többször jártam kezelésekre. Tizenegy féle gyógyszert szedtem, amivel azt értem el, hogy 2 éve gyomorfekélyem lett. Mióta ezt a készüléket használom, csak a vérnyomásra és a gyomorra szedek gyógyszert, de ezeket sem rendszeresen, és nem kell kezelésekre járnom. 
Nagyon jó értágító hatása van, nem kell a fejemre sem értágítót szednem. Esténként ráteszem a gyomromra, nem kell a nagyon szigorú diéta. A férjem és a fiam, akik sosem hittek semmiben, rendszeresen használják a térdükre és a gerincükre. Csak a jót tudom mondani a készülékről. A kicsi unokáinknak immunerősítésre használjuk. 
Bárkinek merem ajánlani, saját tapasztalataim bizonyítják. 
Levelem felhasználható, mivel nagyon elégedettek vagyunk a készülékkel. 
Tisztelettel: Szabó Józsefné
2011. 03. 03.Borsodi Péterné, Öttevény

Tisztelt Orin Kft.!
Kellemesen csalódtunk az önök termékében, mivel az elején kissé bizalmatlanuk voltunk, de többszöri használat után éreztük a termék jótékony hatását. Segített az ízületi problémánkon, láb- és kézfájásunkon. Cukorbetegség kezelésében is tapasztaltuk jótékony hatását. Férjem rendszeresen használja nap mint nap. Ő is maximálisan elégedett a termékkel. 
Köszönjük a lehetőséget!
Tisztelettel: Borsodi PéternéVeress Sándorné és Veress Sándor nyugdíjas házaspár
4700 Mátészalka

Tisztelt Orin Hungary Kft.!

Ez év április 22-én az Önök vállalkozásának menedzsere, Illés Ferenc Mátészalka városban tartott egy nem mindennapi referenciát a fent megnevezett orvostechnikai műszerről, annak jótékony hatásáról, gyógyítási módszereiről, eddigi személyes tapasztalatokról a vásárlók körében. Az előadó meggyőzte a résztvevőket, hogy előadása elsősorban nem arról szól, hogy a termékeladás minél hatékonyabb és eredményesebb legyen, hanem arról, hogy minél nagyobb segítséget nyújthasson a gyógyításra rászorulóknak. Sok pozitív tulajdonsága került szóba a mágneses terápiás kezelésnek, majd pár résztvevőt, többek között feleségemet és engem megkért Illés úr, hogy vegyünk részt a termék kipróbálásában mint egy 20 perces gyakorlati próbán. A saját eredményem pozitívan meglepett, mivel már 20 perc után érezhetően csökkent a bal térem ízületi fájdalma. Megkérdeztem a próbakezelés után, hogy feleségemnek mi a tapasztalata és mi a véleménye arról, hogy megrendeljük-e. Nehezítette döntésünket a termék magas ára a havi nyugdíjunkat figyelembe véve. Mivel a sorsoláson feleségem nyertes volt, és a törlesztésben kedvezményt is kaphattunk, úgy döntöttünk, a terméket megrendeljük, és bíztunk gyógyító hatásában és abban, hogy sok-sok fájdalommal járó betegségeinket idővel csökkenti, jobbik esetben megszünteti, és megváltozhat az életminőségünk idősebb korunkra. Eddig feleségem két súlyos gerincműtéten esett át, mely teljes egészében nem oldotta meg a problémát. Ezen kívül még egyéb egészségi okok is vannak, melyek ugyan nem rendszeresek, de időszakosan sajnos jelentkeznek. Amióta az Önök csodálatos műszerével kezeli magát, érezhetően javult az egészségi állapota. 34 évet dolgozott a Magyar Államvasutak alkalmazásában, többnyire ülőmunkát végezve. Gondolom, ez is oka lehet a gerincproblémáknak.

Én magam is a MÁV alkalmazásában dolgoztam 40 évig különböző beosztásokban, ami nem kis hatásokkal befolyásolta az egészségi állapotomat. Sajnos nekem is súlyos gerincfájdalmaim vannak, bal térdemet és a jobb kezemet súlyos és kiemelkedően fájdalmas ízületi gyulladás gyötri. Ugyanez a probléma mindkét vállam ízületeivel, volt olyan esetem, hogy egy 5 kg-os háztartási eszközt nem tudtam egy magasabban lévő polcra feltenni. Továbbá megemlítem, hogy mindkét lábszáram visszeres volt, lábujjaim hajszálérszűkület miatt érzéketlenné váltak, télen a minimális vérellátás eredményeként szinte megfagyott. Pár éve voltam egy részletes kivizsgáláson Nyíregyházán az oktató kórházban, ahol a vizsgálatok során megállapították, hogy több helyen érszűkületet észlelnek. Sok felírt gyógyszer ellenére sem szűntek meg a felsorolt problémáim, de van egy jó hírem Önöknek köszönhetően, mivel a mágneses terápiás kezelés mindkettőnknek használt, és megkönnyítette életünket, napi problémáinkat egészségügyi szempontból, mely nem csak testi, hanem pszichikai értelemben is példátlan segítség, melyet őszinte tisztelettel és szeretettel megköszönünk. Egyáltalán nem zárkózunk el attól, hogy referenciaként a mágneses kezelés jótékonyságáról meggyőzze menedzserük a résztvevőket, akik azért mennek el a termékbemutatóra, hogy megtalálják a megoldást rossz állapotban lévő egészségük javítására, a jobb élet megvalósításához.

Tisztelettel: Veress Sándorné és férje: Veress SándorDolmányos Boldizsárné, Zalaegerszeg

Tisztelt ORIN Hungary Kft.!
70 éves nyugdíjas házaspár vagyunk, akik 2009 július havában szereztük meg az Önök MAXI készülékét, férjem cukorbetegsége és súlyos érszűkülete miatt. 
Ő agyi infarktuson esett át ezek következtében, amit újabb kettő követett, és érszűkülete is tovább súlyosbodott.
Ennek a készüléknek a segítségével a féléves ellenőrzéskor örömmel tudatta velünk a főorvos, hogy az erek állapota nem romlott, stagnál.
Mely azóta is folyamatosan tovább javult, és gyógyszereket tudott csökkenteni. Cukorbetegségére szintén jó hatással van, sikerült stabilizálni vércukorszintjét, kevesebb és gyengébb gyógyszereket szed rá. Az én derékfájdalmamra is nagyon jó volt, nincsenek panaszaim, és gond nélkül tudom megcsinálni a házimunkákat.
Segítségével egészségi állapotunkat tudtuk javítani, közérzetünk jobbá vált, és nyugodtabban teltek a hetek, mert nem kell aggódnunk, hogy milyen eredményeket hoz a kivizsgálás.
Tiszta szívből ajánlom más családoknak is hasonló betegségek esetén!
Köszönettel: Dolmányos Boldizsárné Irénke
2011.08.23Kardos Józsefné, Abaújszántó

Az UltiCare készülék kipróbálásakor már azonnal éreztem jótékony hatását. 
Nyaki gerinc-, derék- és ízületi fájdalmaim miatt vettem meg. Özvegyen, kevés jövedelemből vettem, de nagyon örülök neki, mert sok fájdalomtól szabadított meg. 
A legnagyobb hálával gondolok a készítőire, forgalmazóira és a kft. valamennyi dolgozójára, hogy megismerhettem és használhattam ezt a csodálatos készüléket! Talán már nagyon nehezen tudnék élni nélküle. 
Munkájukat tisztelettel megköszönöm! 
Erőt, egészséget és békességet kívánok mindnyájuknak!

2012.03.15Lyn Stewart – Ashley
Sportovy Terapeut
3 Frasers Avenue
Caversham Park Village
Caversham
Berkshire
RG06 0NR

15.maja 2011

Tisztelt Uram!

Szeretném megköszönni, hogy kipróbálhattam az LT-99 mágnesterápiás készüléket, és egyben megosztom Önökkel az általam tapasztalt pozitív hatásait. 
Egy lovas baleset miatt már 10 éve szenvedek derékfájdalmakban és nyaki merevségben, valamint fájdalommal és merevséggel járó csípőízületi gyulladásom miatt időnként nagyon gyengének érzem magam. 
Miután már több gyógymódot (akupunktúra, csontkovács, masszázs) kipróbáltam, 2 héttel ezelőtt napi rendszerességgel elkezdtem használni az LT-99 mágnesterápiás készüléket, és nagyon elégedett vagyok a tünetek enyhítésül szolgáló pozitív hatásaival. Reggelente már nem érzem olyan intenzíven a merevséget, amelynek köszönhetően egész nap könnyedebben mozgok. Ezáltal a fájdalmam és rossz közérzetem csökkent, és kevesebb gyógyszert kell szednem a gyulladásra, mint előtte. Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel.
Szívesen ajánlom a készüléket mindenkinek, aki derékfájásban szenved, hiszen ennek a fájdalommentes, egyszerű gyógymódnak igen pozitív hatásai vannak. 
Még egyszer szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy megismerhettem ezt az egyszerű megoldást derékfájdalmamra. 
Hálás köszönettel:
Lyn Stewart-AshleyRapatyi István, Magyarkeszi

Tisztelt Hölgyem és Uram!
Érdeklődő levelükre válaszolva, az önöktől vásárolt készüléket megelégedetten használjuk. Férjem sérvre, ízületi fájdalmakra, én szintén időskori reumatikus panaszok enyhítésére használom. A készülék nálunk bevált, sokat segített mindkettőnk baján. 
Köszönjük!
Tisztelettel: Rapatyi István és IstvánnéBarabásné Illés Irén, Szekszárd

Tisztelt Orin Kft.!
Köszönöm érdeklődésüket. 
A mágnesterápiás kezelést a mai napig is, naponta használom. 
Elsősorban alvászavar-problémámat enyhíti, és az ízületes kezeimet kezelem a készülékkel. 
Tapasztalatom a következő:
Amikor megvásároltam, lelkesen használtam, aztán az ízületi problémáim úgy két hónap múlva elmúltak, persze, ha az embernek nincs problémája, akkor sem gyógyszert nem szed, sem egyéb kezelést nem alkalmaz – hát én is ebbe a hibába estem. Eltelt úgy 2-3 hét, és megint fájni kezdett a kezem, persze teljesen más volt az érzés: az állandó tompa fájást (pl. mint a fogfájás) felváltotta egy szúró fájás, ami hirtelen mozdulatnál következett be, és egy pillanatig tartott. Ez igen kellemetlen tud lenni, még balesethez is vezethet – én például elejtettem egy vizes kancsót, mert az aljánál fogva próbáltam meg tartani, ami persze nem sikerült. Most már tudom, hogy időt kell adnom magamnak, és a készüléket megszakítások nélkül kell használni huzamosabb ideig, nem várhatom el, hogy ami problémát sok-sok év alatt összeszedtem, azt hipp-hopp a mágneses készülék mint egy varázspálca meggyógyítja. 
Tanácsom mindenkinek, hogy legyen türelmes, és egy napra se szakítsa meg a kezelést (az amúgy igen praktikus táskában utazáskor sem jelent problémát magunkkal vinni), és nagyon figyeljen oda magára. Én, ha tehetem, kerülöm a hirtelen mozdulatokat, ami persze nem könnyű. 
Nem bántam meg, hogy megvásároltam – nem mondom, hogy olcsó, de az egészségnél fontosabb nincsen. Jobb megelőzni a nagyobb bajt, javaslom mindenkinek, főleg azoknak, akik olyanok, mint én: akiknek még nem olyan kritikus az állapotuk – szerintem azt sokkal könnyebb kezelni, bár nem tisztem mások nevében véleményt mondani, gondolom, azt megteszik ők a saját állapotukról.
Jó egészséget kívánok mindenkinek, önöknek sok elégedett készülékhasználót! 
Üdvözlettel: Barabásné Illés Irén
Szekszárd, 2011. 02. 19.Schrodt Tiborné, Szászvár

Tisztelt Cím!
Köszönöm, hogy egyáltalán megkérdezik a véleményemet, ugyanis eddig bármit vásároltam, még nem érdeklődött egyik cég sem a termékei felől. Én nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. Édesapámmal (néha a férjemmel is) használjuk, de eddig még jók voltak a tapasztalataink. Elég sokat fáj a fejem, az ízületeink, gerincem, sőt, apukám elfeküdte a nyakát, és arra is használta, jót tett neki. Nagyon sokoldalú a termék hatása, és nem bántam meg, hogy megvettem. Másnak is csak ajánlani tudom, ugyanis nem kell az orvosnál hosszú ideig várakozni, akkor használom, amikor ráérek és szükségem van rá. Itt van a kezem alat, és az is már egy jó szempont. 
Maradok tisztelettel: Schrodt TibornéOláh István, Decs

Tisztelt Cím!
Az általam vásárolt mágnesterápiás készülékkel kapcsolatban írok Önöknek. Nagyon fájt a forgóm (alig tudtam menni) és a derekam. 2 hétig használtam a gépet, és a fájdalmaim elmúltak. Prosztatagondjaimon is segített! Lányom születésétől fogva súlyos gerincferdülésben szenved. Neki a gerincét tette a gép fájdalommentessé. 
Örülök, hogy megvettük a gépet, mert fájdalom nélkül élhetjük a napjainkat. Csak a legjobbakat írhatom róla. 
Tisztelettel: Oláh IstvánOttó Róbert, Dombóvár

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
A szept. 10-én vásárolt Ulticare LT-99 maxi mágnesterápiás készülékkel elégedett vagyok. 
Annak idején feleségem térdízületi problémáinak enyhítésére vásároltuk, se ennek a célnak megfelelt. 
Azóta mindketten használjuk talp, boka, lábszár kezelésére (utóbbinál a görcsenyhítő hatása kiváló), jómagam pedig prosztata, anyagcsere, mellkasi (nehézlélegzés) enyhítésére napi rendszerességgel használom, az anginás szívpanaszommal összefüggő kisugárzó (égető) fájdalmat esetenként használva 5 perc alatt megszünteti. 
Tisztelettel: Ottó RudolfBéres Józsefné, Szekszárd

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
Kb. fél éve használjuk az Ulticare 99-et, főleg ízületi, reumás bántalmakra, míg a család idősebb férfitagjai prosztatapanaszokra. 
Tapasztalataink reménykeltők. Néhány kezelés után érezhető a javulás. 
Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tisztelettel: Béres JózsefnéVas Henrikné, Vokány

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
Véleménykutatás céljából küldött levelükre örömmel válaszolok! Fontosnak tartom a kapcsolatot az eladó és a vevő között.
2010. 08. 11-én vásároltuk a mágnesterápiás UltiCare LT-99-es műszert. Az eltelt időszakban többször használtuk különböző kezelésekre, bevallom, nem mindig a tájékoztató füzet 7-dik oldalán található táblázat szerint. Legtöbbször 1 vagy 2 alkalommal használtam naponta. Lehetséges, hogy ezért nem hozta meg a várt eredményt!
A következő kezeléseket végeztük:
- fogínygyulladás, nyakiizom-gyulladás (kiváló)
- gyomorégés (részleges eredmény) – csak panasz esetén használtam napi 1 vagy 2 alkalommal
- a kéz vérellátottságával kapcsolatos zsibbadás (jó eredmény)
- váll- és felsőkar-fájdalmak (részleges eredmény)
- alsó végtagokon viszketéses bőrelváltozás (jó eredmény)
- aranyérkezelés (jó)
Tisztelettel: Vas HenriknéSzokol Elemérné, Szászvár

A mágnesterápiás készülékünk nap mint használatban van, és gerincproblémában szenvedek, ami a lábaimra is kisugárzik, alig bírom sokszor a fájdalmat elviselni, de a készülék használatával ez a fájdalom sokat enyhül. Emellett magas vérnyomás, szívizom-elhalás, agyi ér és sorolhatnám – tetőtől talpig van fájdalom, de a készülék segítségével mondhatom, sokkal jobban vagyok. Ezek nem gyógyítható betegségek, a problémák megmaradnak, csak nem mindegy, hogyan tudunk vele élni: ha a fájdalom enyhül, az életkedvünk is jobb lesz.
Tisztelettel: Szokol Elemér és ElemérnéSimon Lászlóné, Szekszárd

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
Örömmel vettem szíves érdeklődésüket az általunk megvásárolt készülékkel kapcsolatos észrevételeinkről. 
Sajnos én 1 éve cukorbetegségben és 12 éve ingadozó magas vérnyomásban szenvedek. 
Mindkét lábamon, a talpamtól a térdemig bizsereg, és elég gyakran ugyanezen részeken erős görcs jelentkezik, amitől nem könnyű megszabadulni. A készülék segít. 
Nyaki csigolyameszesedésem van, úgyszintén a két kezet érintő csigolyánál sérv alakult ki, mely sok esetben akadályoz az elvégzendő munkámban (zsibbadás) – a készülék ebben is segít. 
Férjem és én is lumbágóval küszködünk, lehajolni nagy fájdalommal jár, de minden nap viszem a kis tanyánkra a készüléket, és ha bármilyen probléma jelentkezik, azonnali kezelést tudunk alkalmazni a fájdalom ellen. A férjem gerinc- és vállízületi panaszai esetén is eredményesen használja a készüléket. 
A közelmúltban egyik éjszaka arra ébredtem, hogy bizsereg az arcom, és vérnyomást mértem, ami 153 volt – ekkor bevettem egy fél gyógyszert, és a mellkasomra tettem a készüléket, ami az első kezelésre is már eredményes volt.
Mindkét térdem igen nagyon ropogott járás közben, és nem egyszer hol egyik, hol másik térdem összecsuklott, de mostanra, hogy egy kezeléssorozaton túl vagyok, a fájdalom, a ropogás teljesen elmúlt. 
Sajnos ezeken az eseteken kívül mindkettőnknek van még kezelésre váró problémája, de bízunk az áldásosan jó készülékben, ami segíti családunkat a gyógyulásban. 
Reméljük, a sors meg fogja jutalmazni a készülék feltalálóját, és gondos munkájuk eredményeként a beteg embereket segíti a gyógyulásban. 
Tisztelettel: Simon Lászlóné
Szekszárd, 2011. 02. 04.Czikk Sándorné, Decs

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
Nem hagyhatom válasz nélkül kedves kérdésüket, egyben kérésüket. Nem volt könnyű döntés a műszer megvétele, de hálás vagyok a Sorsnak, hogy tudomásomra hozták, és megvettem. A térdem évtizedek óta beteg, sokszor küldtek volna műtétre, de nem vállaltam. A párna használata óta megváltozott minden. Szaladok vele. 
A családom nem győz csodálkozni, és viszik kölcsön, ha fáj valamijük. Annyira ment a sorban állás, hogy a fiam megkérvén a címüket, megvette a második mágnesterápiás párnát. Nagyon örülünk neki, és jól kihasználjuk. Bármi fáj, elő a párnával, és máris jobb. 
Köszönjük, és sok elégedett vásárlót kívánok!
Üdvözlettel: Czikk SándornéHorváth József, Simontornya

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
Hozzánk küldött kérdéseikre szeretnék válaszolni, hogy miben segített az Önöktől vásárolt mágnesterápiás készülék nekem és a páromnak. Mindketten reumásak vagyunk, és ízületi betegségben szenvedünk.
2010-ben az Önök javaslatára vásároltuk meg a készüléket, melynek csak örülni tudunk. Derekunk, karjaink, vállaink, térdeink reumásak. Ujjaink ízületesek, és sűrűn begyulladnak. Amióta használjuk a készüléket, fájdalmaink nagyon sokat enyhültek. Ha százalékban akarjuk kifejezni, kb. 65-70 százalék a javulás, és a fájdalom enyhülése is hasonló. 
Csak azt tudjuk Önöknek írni, hogy a készülékkel teljes mértékben meg vagyunk elégedve, és csak köszönettel tartozunk. 
Maradok tisztelettel: Horváth József
Simontornya, 2011. 02. 07.Bagdi Gyula, Tolna-Mözs

Örömmel vettük levelüket, hogy érdeklődnek az egészségünk és a termék felé való elégedettségünk iránt. 
A műszer használatát követően jobban érezzük magunkat, jobban mozgunk, nem fájnak az ízületeink. A vérnyomásom sem ingadozik annyira, persze a gyógyszereim mellett. A meghúzódott izmokon is segít. Az egész család használja, és tökéletesen meg vagyunk vele elégedve. 
Köszönjük az érdeklődésüket még egyszer, és hogy nyereményjátékukban részt vehetünk!
További jó munkát kívánunk Önöknek!
Bagdi Gyula és családja
2011. 02. 11.
Nemes Imre, 2543 Süttő, Dózsa György u. 42.Karlovics János, 2049 Diósd, Gyár u. 3.

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
Levelükre válaszolva közlöm, hogy 2010 márciusában vásároltuk a mágneses terápiás orvostechnikai műszer UltiCare Maxit. Azóta használjuk, olyan időbeosztásban, ahogy az a használati útmutatóban ajánlott. 
Tapasztalatom szerint a fájdalmakat lényegesen csökkenti. 
Elsősorban hátgerincfájdalmakra, csípőízület, nyakcsigolya, alsó végtag, bokadagadás, valamint prosztatafájdalmak csillapítására alkalmazzuk. 
Összegezve: az elmúlt 8 hónapban, mialatt a kezeléseket végezzük – természetes, hogy az útmutatóban leírtak szerint –, én és a feleségem elégedettek vagyunk a termékkel. Hozzá kell tennem, hogy én 73 éves vagyok, feleségem pedig 68. Így a termékbe vetett reményeinket kielégítette, vagyis nekünk bevált, meg vagyunk elégedve a termékkel. 
Diósd, 2010. 11. 30.Gut Istvánné, 4080 Hajdúnánás, Nyíregyházi u. 37.

Tisztelt Lénárt Denisa!
Levelében való érdeklődésére a következőket tudom válaszolni: a mágneses terápiás készüléket folyamatosan használjuk
- gerinctáji porckopás,
- reuma,
- fejfájás,
- torokgyulladás,
- fülfájás,
- homloküreg-gyulladás,
- kéz- és lábzsibbadás,
- bronchitis,
- csuklás
esetén. 
Lényeges megemlítenem, hogy 65. életévünket töltjük, ezért rendszeresen ellátogatunk a reumatológus orvoshoz ellenőrzés, ill. terápia végett. 
Ebben az évben is gyógytornán, gyógymasszázson és Tangentor-kezelésen veszünk részt. 
A mágnesterápiás készülék abban segít nekünk, hogy ne kelljen a vérnyomáscsökkentő, koleszterinszint-karbantartó gyógyszerek mellett egyéb gyógyszerekkel terhelni szervezetünket. 
A családban és lakókörnyezetünkben ismerik a készüléket, akut helyzetekben szívesen bocsátottuk rendelkezésükre. 
Tisztelettel: Gut Istvánné
Hajdúnánás, 2010. dec. 1.Koczka Istvánné, 4440 Tiszavasvári, Zrínyi út 15/a.

Tisztelt Cím!
Áldom az eszemet, hogy megvettem az UltiCare mágneses készüléket. Egy ideje már nem használtam, mert jól éreztem magam. Sokat volt kölcsön is adogatva a családban, rokonságban. Kinek mi baja volt, gyógyította magát, legtöbbjük az ízületi fájdalmakat így meg tudta szüntetni. 
Nemrégen be kellett utaznom Nyíregyházára, borzasztóan szeles időben. Eddig nem volt érzékeny a fülem, nem hordtam sapkát vagy kendőt. Úgy látszik, ez már múlt idő, mert mire hazaértem, annyira lüktetett a fülem, majd’ megzavarodtam. Fájt már a fejem is, sőt, a fogaim is ki akartak peregni. Alig vártam, hogy a fejemre tehessem a készüléket. Jó, hogy a négy tagból állót vettem meg, így egyszerre kezeltem a fejemet, füleimet, fogaimat, sőt, még a nyakamat is. Kétszeri kezelés után másnap már alig éreztem fájdalmat, ami három nap múlva teljesen megszűnt.
Levelemet azzal zárom, amivel kezdtem: áldom az eszemet, hogy megvettem a mágneses készüléket. 
Tisztelettel: Koczka Istvánné
Tisztvasvári, 2010. 10. 11.Kanóczki Lajos,2523 Sárisáp, Köztársaság utca 55. 

Tisztelt Címzett!
Vásároltam Önöktől egy mágneses terápiás orvostechnikai műszert azzal a céllal, hogy kipróbáljam régi, nehezen viselt betegségemre. 
73 éves vagyok, így nem csoda az, hogy az életem során végzett sok és megerőltető fizikai munka – bányász voltam, majd faiskolát üzemeltetek – miatt térdeimben erős fájdalom, illetve jobb térdemben porckopás alakult ki. Sajnos egy évet kellett várnom a soromra a térdprotézis műtéthez, ezért jobb lábam kímélésének érdekében a bal lábamat terheltem inkább. 
Mindkét térdemből erős fájdalomkisugárzás indult el a végzett munkából eredően, amely a hónapok során csak fokozódott. Éjjelente már alig tudtam aludni a fájdalomtól, reggel pedig mindig csak kínkeservesen sikerült lábra állnom. 
Pár hónapja megműtötték a jobb térdemet, de a bal térdem állapota nem javult. Mióta megvettem ezt a mágneses terápiás készüléket az Önök javaslatára, és mindennapos rendszerességgel, napi három alkalommal kezelem magamat, megváltozott minden. Először fokozatosan enyhült, és mára szinte meg is szűnt a fájdalom. 
Így nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel, és bárkinek merem ajánlani a használatát. 
Tisztelettel: Kanóczki Lajos
2010-12-03