Orvosok

Egészségügyi központok, akik használják készülékeinket

Ezektől a központoktól kapott referencia leveleket, az oldalon lefelé haladva találja

 • Markhot Ferenc Kórház, Dr. Pócs Alfréd, ortopéd, traumatológus, sebész szakorvos, Eger – BioTorus és Bioquant készülék
 • Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti központ, Dr. Rácz Edit, intenzív osztály és fájdalom csillapító központ, Budapest – BioTorus és Ulticare készülék
 • B.A.Z. Megyei Kórház, Dr. Varga Eszter, belgyógyász, másodfőorvos – Bioquant N és BioTorus készülék
 • Dr. Kondrák Mónika – tüdőgyógyász, háziorvos, Miskolctapolca – BioTorus készülék
 • Dr. Berkó Gyula – háziorvos, belgyógyász, Tiszakeszi – Bioquant N készülék
 • Dr. Kerekes Ferenc, BioTorus és Bioquant készülék
 • Debreceni Egyetem, Orvos- és Egészségtudományi Centrum – UltiCare készülék
 • Mozgásszervi Rehabilitációs Központ, Dr. Györbiró Ildikó, Mezőkövesd – Ulticare készülék
 • Ersébet Fürdő Komplex Diagnosztikás és Terápiás Egészségmegőrző Központ, Dr. Hérics Margit, belgyógyász főorvos, Miskolc – Bioquant N és BioTorus készülék
 • Dr. Andrássy Gábor, belgyógyász, kardiológus és rehabilitációs szakorvos, Budapest – BioTorus készülék
 • Selye János Kórház, Dr. Németh Eleonóra, reumatológus és fizioterápiás szakfőorvos, Komárom – BioTorus készülék
 • Dr. Király Tünde, Zánka – UltiCare és Bioquant N készülék
 • Dr. Fauszt Terézia, belgyógyász – kardiológus főorvos, Fonyód – BIOquant N készülék
 • Dr. Horváth Lajos, szemész szakorvos, Székesfehérvár – BIOquant N készülék
 • Dr. Füredi Béla, háziorvos, Budapest – BIOquant N és BioTorus készülék
 • Bodnár József, manuálterapeuta, Budapest, Bodnárklinika – BIOquant N készülék és BioTorus készülék
 • Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, Dr. Budai Erika, főorvos, Budapest – BIOquant N és UltiCare készülék
 • Magyar Tenisz Szövetség és Magyar Ökölvívó Szövetség, Makocsai Sándor, sportfiziotherapeuta, Budapest – UltiCare, BioTorus és BIOquant N készülék
 • Dr. Bélteki Béla, háziorvos, Újfehértó – BIOquant N készülék
 • Dr. Tirkala Zsolt, házorvos, Tiszakeszi – BIOquant N és BioTorus készülék
 • Dr. Tóth Lenke, háziorvos, gyermekgyógyász, gerincspecialista, Miskolc – UltiCare készülék
 • Dr. Lákovics Anna, háziorvos, reumatológus, Zalaegerszeg – Bioquant N készülék
 • Dr. Gombos Éva, Sirály Ápolási Központ, Kincsesbánya – Bioquant N és UltiCare készülék
 • Dr. Réti Virág, háziorvos, Budapest XIV. ker. – Bioquant N készülék
 • Dr. Bartha Atiila, Jósa András Oktató Kórház, Nyíregyháza – BioTorus és UltiCare készülék
 • Dr. Czinszky Lászó, Oroszlány Szakorvosi- és Ápolási Központ – Bioquant N készülék
 • Dr. Vincze Zsolt, háziorvos, Ózd – Bioquant N készülék
 • Mozdulj Szombathely Egyesület – BioTorus és Bioquant N készülék
 • Dr. Szabó Gábor, reumatológus főorvos, Dunakeszi – BioTorus
 • Dr. Lénárt Miklósné, rehabilitációs szakorvos, Kazincbarcikai Kórház – BioTorus és Bioquant N készülék
 • Dr. Kóródi Gyula, Honvéd Kórház, Budapest – UltiCare készülék
 • Dr. Forrai Márta, orvos – természetgyógyász, Pécs – BIOquant N és UltiCare készülék
 • Varga Józsefné Dr. Ficzek Éva Andrea, házi foglalkozásegészségügyi szakorvos, Egyházharaszti – BIOquant N, BioTorus és UltiCare készülék
 • Dr. Anka Péter, háziorvos, Veresegyháza – BIOquant N és UltiCare készülék
 • Dr. Lakatos Aranka, belgyógyász, neurológus, gerontológus szakorvos, a tradicionális kínai medicína orvosa, Győr – Bioquant N és BioTorus készülék
 • Benyovszky Orvosi Központ, Budapest – Bioquant N és UltiCare készülék
 • Mentor Természetgyógyász Egyesület – Koller János, Baja – Bioquant N készülék
 • Dr. Csépányi Éva, háziorvos, Salgótarján – Bioquant N készülék
 • Dr. Ferkó Attila, reumatológus, Salgótarján – BioTorus és Bioquant N készülék
 • Dr. Hajdú János, Pécs – BioTorus És Bioquant N készülék

Referenciák az orvosoktól és egészségügyi központoktól


Dr. Pócs Alfréd, ortopéd, traumatológus, sebész szakorvos, Markhot Ferenc Kórház, széchenyi u. 27-29, 3300 Eger

Szakvélemény – BioTorus LT100 pulzáló mágneses készülék

A föld mágnes terében élünk, ha nem lenne mágnesesség, nem lenne élet a földön, hiszen az anyagcserefolyamatokat az élőlényekben elektromágneses terek szabályozzák. Szervezetünk sejtjeinek kommunikációja, az információátadás is elektromágneses úton történik. Készülékünk ezt a sejtszinten zajló szabályozást, minden különösebb nehézség nélkül, egyensúlyi állapotot teremtve, tartja egészségben szervezetünket.
Valójában minden betegség a sejtek szintjén zajlik, a betegség. a mikrokeringés és az oxigénellátás zavara. A pulzáló mágneses tér, mint oki kezelés lehet bázisterápia, ill. kísérőkezelés egy gyógyító rendszerben. A világ jeles szakmai folyóiratai (Bone and Joint Surgery, Clinical Orthopedics, Lancet, JAMA) rendszeresen írnak a pulzáló mágnestér előnyeiről a gyógyítás folyamatában, illetve a jelentőségéről a megelőzés terén, de a mindennapok híradásában is gyakori szereplő a mágnesterápia.
Fontos tudni, hogy a gyógyulás mindig sejtszinten megy végbe, főleg a sejtmembránokban membránfehérjék, folyékony kristályok változása következtében, de szerepet játszanak a paramagnetikus elemek, a víz fiziokémiája, melyeket pozitív irányba befolyásol a pulzáló mágneses tér. Ezért a gyógyulás a sejtekben, majd a szövetekbe, végül a szervekben realizálódik, majd visszaáll a teljes test harmóniája, a gyógyulás tudata. Ezért a betegeknek kitartóknak kell lenni, a kezelésnek pedig megfelelő hosszúnak és rendszersnek kell lennie.
Ezután térnék át a BioTorus LT100 készülék tesztelésének eredményére.
mivel ortopédiai osztályon dolgozom, célom volt az osztály betegeinek kezelése, ezen válogatott beteganyagon kipróbálni a készülék hatásosságát. A ksézülék dizájnja ötletes, újszerű, egyszerű és sokrétű alkalmazást tesz lehetővé a test minden részén.
A gyűrűbe épített kezelőpanel még praktikusabbá teszi használatát, az idős, nehezen mozgó betegek könnyebben kezelhetik akár otthonukban is magukat. Használatát pedig biztonságossá tesz az NTS technológia, avagy a moduláció, mely kizárja a hozzászokás lehetőségét a szervezet részéről. Ez kiemeli a készülék jelentőségét a piacon lévő hasonló készülékekkel szemben.

Az alkalmazás során 3 hónap alatt a következő eredményeket értük el:
I. – Lumbago, lumboischialgia esetén napi egy kezelés mellett is, 5 nap alatt jelentős javulást tudtunk elérni. Ezen betegeinknél társkezelést is alkalmaztunk ischias infúzó formájában. Itt kontroll-csoportokat is tudtunk képezni összehasonlítás céljából, és mondhatjuk, hogy szignifikáns volt a különbség a gyógyulás redményében és gyógyulás idejében. Használtuk 1-2 esetben cervicobrachialgiás nyaki panaszok esetén is, itt is megfelelően jó volt az eredmény.
II. – Combnyaktörés műtétek után heti 3 alkalommal használtuk. A subjektív fájdalom csökkent, így a mobilizálás hamarabb megindulhatott. Ami dokumentálható volt a 4 hetes rtg-controll felvételen, a callusképződés előrehaladottabb volt, felgyorsult a várható röntgen felvételekkel szemben.
III. – Térd- és csípőprotézis beültetése után, napi 1 kezelés mellett 10-12 napos kezeléseket alkalmaztunk. Nálunk eddig fekszenek a betegek műtétet követően, mert ezután rehabilitációs osztályra kerülnek. Ahol nagyobb volt a fájdalom és a duzzanat, ott alkalmaztuk. A kezelések végén a duzzanat és a fájdalom is csökkent. Javult átlag 70%-ban.
IV. – Bevérzett térd esetén napi 2 kezelést alkalmaztunk. Látványosan javult, a duzzanat csökkent, a felszívódás felgyorsult, mozgástartomány jelentősen javult.
V. – Lábszárodema esetén napi 1 kezelés mellett 10 napig alkalmaztuk. Az odema hátterében elméletileg igen sok pathológiás faktor állhat. Ezt tükrözte eredményünk is, mintegy 50%-ban volt észlelhető javulás.
VI. – Befagyott- váll syndróma. Heti 1-2 kezelést tudtunk alkalmazni, így a javulás is elhúzódó volt, nem volt látványos. A napi többszöri kezelés valószínűleg lerövidítette volna a gyógyulási időt.
VII. – Reumáskéz megbetegedés. Napi 1 kezelés mellett látványosan javult. A fájdalom és mozgáshatár tekinetében ill. az ízületi deformáció is valamelyest csökkent.
VIII. – Diabéteszes láb fekélyes elváltozása. Heti 2 alkalommal 3 hétig alkalmazva, igaz subjektíve nem érzett változást a beteg, de a sebalapon tisztulás, sarjadzás fokozódása volt látható. Ez mindenképpen hosszú, tartós kezelést igényel.
IX. – Kipróbáltuk aranyeres betegeken. Napi 1 kezelés mellett egyértelmű javuás volt tapasztalható mind objektive, mind az aranyeres csomók regressziójában.
X. – Gégegyulladásos betegnél alkalmazva napi 1 kezelés mellett javulást észleltünk, itt elsősorbam a subjektív visszajelzésekre hagyatkoztunk.
XI. – Próbálkoztunk endometiosisos betegnél is. Napo 1 alkalom 2 hétig. Az eredmény megosztott volt. Volt aki egyértelmű javulásról számolt be és ezt nőgyógyásza is igazolta, volt akinél lényeges változást nem hozott a kezelés.

Összességében a BioTorus LT100 készülék alkalmazása szinte minden kórképben megpróbálható, hiszen oki terápiaként gyógyít, sejtszinten tud beavatkozni tüneteket okozó folyamatokban. Türelem, következetesség kell a használatához mind a beteg, mind a terapeuta részéről. Egyszerűsége, praktikussága szinte mindenhol alkalmassá teszi használatát. A gyógyítás eredményességében a speciális modulációs képességével és árában is felveszi a versenyt bármelyik hasonló kaliberű pulzáló mágneses készülékkel.
Javasolt nemcsak a betegség folyamatának megszüntetésére, de leginkább a megelőzésére, amit rendszeres használata biztosít. Javasolható idősektől egészen a csecsemőkig, inaktívaknak és aktív sportolóknak egyaránt.


Dr. Rácz Edit, intenzív osztály és fájdalom csillapító központ, Péterfy Sándor utcai Kórház, Budapest

Tisztelt Orin Hungary kft.!

Dr. Rácz Edit vagyok a Péterfy Sándor u-i Kórház -Rendelőintézet és Baleseti Központ Intenzív osztályának orvosa.
Tájékoztatni szeretném Önöket, hogy amióta a BioTorus LT100 és az UltiCare LT99 műszerekkel kezelem a betegeimet, lényeges javulás következett be az egészségi állapotukat tekintve.
A rendelőintézetben és a Baleseti központ osztályán több beteget kezelek vele és a Vizual Analóg Skala (VAS) szerint nagy mértékben csökkentek a fájdalmaik.

Több konkrét esetről számolhatok be:

 • 32 éves, hosszú ideje nyaki gerincsérvben szenvedő beteg VAS eredménye a korábbi 7,8-ról 3,4-re csökkent
 • 45 éves lumbáris (ágyéki gerincsérv) a korábbi 4-5-ös fokozatról 2-3-ra csökkent
 • 28 éves teniszkönyökben szenvedő beteg VAS eredménye 5-ről 2-re csökkent
 • 60 éves térd artrózisban szenvedő beteg VAS eredménye 6-ról 4-re csökkent
 • 70 éves beteg csípő artrózis fájdalmai a VAS skálán 5-ről 3-ra csökkent

A kezelt betegeknél minden esetben jelentős eredményjavulás, fájdalomcsillapítás következett be.
Ezen tapasztalatok alapján a BioTorus LT100 és UltiCare LT99 műszerek használatát ajánlom mozgásszervi és reumatikus betegségben szenvedőknek.

Budapest 2015. február 16.
Köszönettel, Dr. Rácz Edit


Dr. Kondrák Mónika, háziorvos, belgyógyász, Miskolctapolca

Tisztelt ORIN Hungary kft.!
A BioTorus LT100 mágnesterápiás készüléket több hónapja használom a betegeimnél. A következőkben beszámolok az elért eredményekről.

 • A degeneratív mozgásszervi elváltozások miatti fájdalmak nagy mértékben csökkentek, a kezelt betegek terhelhetősége minden esetben javult.
 • Azon pácienseim, akiknél izom merevség okozott problémát, a használata után a mozgás könnyebbé vált, a merevség enyhült.
 • A prosztata megnagyobbodási problémákkal illetve vizelet visszatartási gondokkal kezelt betegeimnek állapota sokat javult, megszűntek a gyakori húgyúti fertőzések, amik a prosztata betegségek velejárói. Az antibiotikumokat nagy mértékben tudták csökkenteni, ami minden esetben egy életminőség javulást eredményezett.
 • Idősebb embereknél az általános közérzetükön is sokat javít, sokkal energikusabbak, így könnyebben tudják elvégezni a napi teendőket.

Nagyon jó, hogy mindenki használhatja a készüléket, mert így az egész család kezelhető, különböző problémák esetében is.
Nagy előnye, hogy mobilitását tekintve magammal tudom vinni a pácienseimhez, a saját otthonukba.
Miskolctapolca, 2015. május 20.


Dr. Kerekes Ferenc, háziorvos, Sajóbábony

Tisztelt Oin Hungary kft.!
A mágnes terápiát az alábbi betegségekben használtam:
Lumbago, gerincsérv, nyaki fájdalmak, szédülés, vállfájdalom, hideg láb.
Minden esetben pozitív eredménnyel.
A lézerterápiát kipróbáltam Parkonson-kórban eredménytelenül.
Mivel a kezelés eredménye hosszú távú és a beteg szubjektíve nem érzékeli a javulást, nagyon nehéz eredményről beszélni.
Minden érrendszeri betegség esetén ajánlható különösen cukorbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek érvédelem céljából. Mellette szedni kell a szükséges gyógyszereket. Óvatosan kell értékelni a koleszterin alakulását is, mert első időben a vérben mért koleszterin szint még emelkedett lesz, valószínűleg az érfalból koldódott koleszterin miatt.
Tisztelettel: Dr. Kerekes Ferenc


Debreceni Egyetem, Orvos- és Egészségtudományi Centrum, Móricz Zs. u. 22, 4004 Debrecen

Az Önöktől adományként kapott Ulticare LT 99-es orvos technikai műszert 2005 augusztusától használjuk klinikánkon.

Coxarthrosis és Bechterev diagnózissal kezelt betgeinken próbáltuk ki a készüléket. A betegek visszajelzése alapján javulást tapasztaltak mozgásukban, könnyebbé vált a napi teendők elvégzése. Egyre több betegünk van akiket ezzel a módszerrel kezelünk.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben más intézménybe is eljut a műszer és sikeresen tudják használni a gyógyászatban.


Dr. Györbiró Ildikó, Mozgásszervi Rehabilitációs Központ, Fülemüle u. 1, 3400 Mezőkövesd

1986 óta dolgozom reumatológiai, majd rehabilitációs gyógykorházban, ahol a betegek komplex kezelésének része a magnetoterápia. A mágnesterápia jótékony hatásáról mozgásszervi betegeségekben már eddig is sok jó tapasztalatom volt. A kórházban eddig használt mágneskarika otthoni hsználatra nem volt alkalmas. Nagyon örvendtem, amikor az év első felében megismerkedtem az Önök Ulticare LT-99 típusú készülékével, amely intézeti alkalmazás mellett otthon is használható. Sok betegem van, aki nem tud, vagy nem akar gyógyszert szedni, nem tud bejárni kezelésekre és a kórházba sem tudom befektetni, ezeknek örömmel ajánlom az Önök készülékét. Az Ulticare LT 99-es készüléket azért is megkedveltem, mert szakmailag is az előnyösebb alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses teret állítja elő, mely hőhatása elenyésző és így nyugodtan ajánlom fém implantátumok, protézisek felett is, eltérően a többi elektroterápiás áramtól. Nagy előnyt jelent az NTS technológia alkalmazása is, mely lehetővé teszi a krónikus mozgásszervi betegségekbn szükséges hosszabb távú kezelést, anélkül, hogy a betegek szervezete megszokná.

Jelentős javulást tapasztaltam a P1 program alkalmazásával a gyulladásos ízületi betegségekben, Bechterew kórban, a P2 programot alkalmazva eredményesen használjuk fájdalomcsillapításra a gerincsérv, a degeneratív porckorong elváltozások okozta ideggyöki fájdalomban. Hosszabb távú kezelést igényel a degeneratív gerincelváltozások (spondylosis, discopathia) mellett a degeneratív ízületi betegségek (arthrosis) gyógyítása is, amelyben nagyon jó eredményket észleltem az Ulticare készülék alkalmazásával. A törések utáni állapotokban is látványosan csökkentette az oedemát, az ízületi protézisek betöltése után rövidebb a rehabilitációs idő, a fájdalom csillapítása és a műtét után fellépő oedema csökkentése révén. Gyakran használjuk idült lágyrész raumatizmusban, vállízületek idült gyulladásában, görcsös izomfájdalmak csökkentésére is jó eredménnyel.

A fentiek mind azt bizonyítják, hogy az Ulticare LT-99 készülék, mint intézeti, de legfőképpen otthoni alkalmazása nagyon hasznos számos mozgásszervi betegségben, balesetek és műtét utáni rehabilitációban.


Dr. Hérics Margit, belgyógyász főorvos, Erzsébet Fürdő Komplex Diagnosztikás és Terápiás Egészségmegőrző Központ, Miskolc

2010-ben nyitotta meg kapuit Miskolcon az Egészségközpont, melyben az első gépek között szerepelt a Bioquant lézeres keringésjavító készülék. Szerettük volna, ha az itt élő embereknek lehetőségük nyílik az eszköz megismerésére és folyamatos használatára. Szervezett nyílt napjainkon lehetőséget biztosítottunk az eszköz kedvezményes kipróbálására. A szolgáltatást akár egy alkalommal is igénybe lehet venni, valamint több alkalmas bérleteink a folyamatos használatot is elérhetővé teszik minden érdeklődő páciens/vendég számára.

\Az Erzsébet Fürdő Egészségmegőrző Központ két év statisztikája az igénybe vett leggyakoribb panaszokra:

 • Stroke utáni állapot
 • Agyi történések esetén
 • Fejfájás, szédülés
 • Fülzúgás
 • Érszűkület
 • Szemet érintő érelváltozások
 • Hideg végtagok, zsibbadás
 • Magas vérnyomás

213 pácienst kezeltünk eddig.

A vendégek/páciensek ezeknél a betegségtípusoknál javulásról számoltak be.


Dr. Andrássy Gábor, belgyógyász, kardiológus és rehabilitációs szakorvos, Budapest

BioTorus LT100 pulzáló mágnesterápiás készüléket 2012 január és 2012 május között nyolc esetben alkalmaztam mozgásszervi fájdalmakra.
A nyolc eset közül négyben nagyon gyors és nagyon látványos javulás következett be. Ezen esetek mindegyike csípőtáji fájdalom volt. Egy lumbalis gerincfájdalmakat panaszoló beteg a három napon keresztül tartó napi kétszeri alkalmazás hatását úgy írta le, hogy mintha javulna. Úgy mondta, hogy “talán, ha hosszabb ideig tartott volna a kezelés, egyértelműbben tudna nyilatkozni”.
Egy páciens derékfájdalmai gyorsan javultak. Egy térdfájdalmak miatt végzett egy hetes kúra eredménytelen volt, egy esetben pedig, mikor nagyon súlyos, összeroppant csípőfej miatti fájdalom miatt kezeltünk, a beteg a fájdalmainak akut fokozódásáról panaszkodott, és már a harmadik kezeléstől is elzárkózott.
Összegezve eddigi tapasztalataimat, a nyolc esetből öt alkalommal gyors javulás, egy bizonytalan hatás, egy eredménytelen kezelés, és egy átmeneti fájdalomfokozódás volt megfigyelhető.


Dr. Németh Eleonóra, reumatológus és fizioterápiás szakfőorvos, Selye János Kórház, Komárom

Az Önök által kapott BioTorus LT100 készüléket napi szinten használjuk kórházunkban. Jómagamnak és a munkatársaimnak is nagyon jó tapasztalataink vannak a készüléket illetően.
Minden nap körülbelül napi 8 órában használjuk a műszert minden probléma nélkül.
Elsősorban az alábbi problémák esetén alkalmazzuk:

 • sudeck szindróma
 • ízületi problémák
 • csonttörések során és utókezelésként
 • artrózis esetén
 • porckopásnál
 • reumás problémák

Az NTS technológiának köszönhetően azokat a betegeket is nagyon jó eredménnyel tudjuk kezelni, akik hosszabb kezelésre szorulnak anélkül, hogy a szervezetük hozzászokna.
A betegek visszajelzése alapján gyorsan fejti ki a készülék jótékony hatását. Fájdalmaik előbb csökkennek, valamint gyorsabb a gyógyulás folyamata.
\Kezelése nagyon egyszerű és könnyű súlya miatt szinte bárhol alkalmazható.


Dr. Fauszt Terézia, belgyógyász – kardiológus főorvos, Fonyód

Dr. Fauszt Terézia vagyok belgyógyász és kardiológus. Az önöktől adományba kapott Bioquant N lézerterápiás műszerrel 2014 júniustól kezelek betegeket Fonyódon. A betegeimnek egy hónapra szoktam kiadni a műszert otthoni kezelésekre. Egy terápiás kezelés esetén szükség van min, egy hónapig tartó használatram, hogy látványos és/vagy érezhető eredmény eredmény következzen be. A Bioquant N műszer használatánál több esetben pozitív eredményeket figyelhettem meg.

Tapasztalataim a következők:

 • 71 éves hölgy gyógyszeres kezelésre nem szűnő, vérnyomástól független, erős szédüléses panaszai teljesen megszűntek. 74 éves férje Parkinson kórban szenved. Gyógyszeres kezelés melett kézremegése nem szűnt. A Bioquant N lézeres műszer segítségével a kézremegés lényegesen enyhült, az állapota sokat javult.
 • 50 éves férfi alsó végtag (alszár) érszűkület miatt használta a Bioquant N műszert. Hideg érzése és láb fájdalmai enyhültek, sokkal többet tud sétálni mint a műszer használata előtt.
 • 58 éves hölgy mellkasi szorító fájdalmai teljesen megszűntek, fáradékonysága csökkent, terhelhetősége javult.

Ezen tapasztalatok alapján kijelenthetem, hogy idegrendszeri valamint szív -és érrendszeri betegségek esetében a Bioquant N lézeres műszer rendszeres használata eredményes.

2014. november 04.


Dr. Király Tünde, Zánka

Tisztelt ORIN Hunagry kft.!
Ezúton szeretném megosztani Önökkel a tapasztalataimat az UltiCare LT-99 mágnesterápiás készülékkel kapcsolatban.
Több mint fél éve napi rendszerességgel kezelem a betegeimet a műszerrel. Háziorvosként nagyon sok fajta problémával találkozom a munkám során.
A kezelések időtartama eltérő volt, hiszen valakinek több héten keresztül minden nap volt szinte lehetősége bejönni a rendelőbe a kezelés erejéig, másoknak pedig csak heti egy-két alkalommal.
Főként a következő problémák esetén alkalmaztam:

 • Sarokcsontkinövés
 • Teniszkönyök
 • Hátfájás
 • Derékfájás

Minden esetben csökkent a fájdalom, még olyan esetekben is, ahol a probléma már több éve fenn áll és a fájdalomcsillapítók már nem voltak elegendőek.
Törés utáni állapotoknál lényegesen felgyorsítja a rehabilitáció idejét.
Érszűkület betegségre is kipróbáltuk a készüléket néhány betegemnél, mindannyian jobban érezték magukat a kezeléseket követően, javult a vérallátásuk.

Tapasztalataim az UltiCare LT-99 készülékkel kapcsolatban nagyon pozitívak, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam a kezelések során. A betegeim is nagyon elégedettek, hiszen jobban érzik magukat, örömmel alkalmazzák a műszert.

Tisztelettel, Dr. Király Tünde


Dr. Horváth Lajos, szemész szakorvos, Székesfehérvár

Tisztelt ORIN Hungary Kft.!

Az Önöktől kapott Bioquant N félvezető lézerterápiás készülék használatával elért eredményekről szeretnék beszámolni illetve Önoket tájékoztatni.

A lézer készülék használata elősegíti a szervezetbe bejuttatott oxigén felvételét a sejteknek és ezáltal főleg a szellemi munkát segíti elő.
Nagy mértékben hozzájárul a fizikai állóképesség növeléséhez. Így pl. a sportolók nagyon jó eredménnyel tudják használni.
A kezelések folyamán az alábbi javulásokról tudok beszámolni:

 • Sétálás közben jelentkező erős végtagi fájdalmak több esetben megszűntek, lényegesen többet tudtak sétálni fájdalom nélkül, ami az Ő esetükben életminőségi változást hozott létre.
 • A szellemi foglalkozásúak hosszabb időn át tudtak a munkájukra, feladataikra koncentrálni, a kedélyállapotuk és koncentráció képességük jobb lett.
 • Sok esetben beszámoltak látásjavulásról, ami főleg a közlekedésnél nagyon fontos.

Összességében elmondhatom a Bioquant N készülékről, hogy mindenkinek, aki kezeli magát pozitívan változtatta meg a mindennapjaikat és életvitelüket.
Eddig csak pozitív visszajelzés érkezett sportolás, szellemi tevékenység, kedélyállapot és az életvitel javulásának terén.


Dr. Füredi Béla, háziorvos és szakorvos, Budapest

A június hónapban elért kezelési eredményeimről szeretnék Önöknek beszámolni, melyet az Önök Bioquant N lézerkészülékének használata során tapasztaltam.
A már előzőekhez hasonlóan:

 • a szív -érrendszeri (keringésszervi) betegségekben,
 • asthma,
 • lipidanyagcsere zavarokban,
 • magasvérnyomásban kezelt betegesk esetében
 • memória zavarban
 • “hideg láb” syndrómában
 • alvászavarban

sikerült jó eredményeket elérni. A betegek panaszai a kezelések hatására általában jelentős mértékben javulást eredményeztek.
A kezelések alatt mellékhatások (pl. enyhe hányinger) elhanyagolható mértékben (egy esetben) jelentkeztek, a kezeléseket a betegek jól tolerálják, az eredmények tartósak.

Halásztelek, 2015.07.23.


Makocsai Sándor, sportfiziotherapeuta, Magyar Tenisz Szövetség és Magyar Ökölvívó Szövetség, Budapest

Tisztelt Orin Hungary kft!
Örömmel tudatom önökkel, hogy az önök által ajándékozott Ulticare L-99 és a Biotorus LT-100 pulzáló mágnes terápiás készülékkel nagyon szép eredményket érek el mind a sportolók, mind a civil emberek részére. Felhasználási területem leginkább a válogatott sportolókat célozza meg. Én jó magam a Magyar Tenisz Szövetség és a Magyar Ökölvívó Szövetség Sportfiziotherapeutája vagyok. A mágnes készüléket a következő esetekben használom leginkább.

 • prevenció
 • friss sérülések
 • régi sportbalesetek
 • makacs gyógyulni nem akaró egészségügyi problémáknál
 • idült állapotoknál
 • sportteljesítmény fokozás céljából

El kell mondanom, hogy sportolóknál akut esetben naponta többször is használnom kell a készüléket egy ember esetében. A készüléket általában magammal viszem a világ minden pontjára. Világversenyek, Európa – bajnokság, Világkupák. Kiemelt fontosságot kell a sportolók felé irányítani, és latba kell vetni minden olyan eljárást, amely képes a leggyorsabb időn belül is visszaállítani a válogatott egyént a győzni akarás cél elérésében. Nagyon meg van mindenki elégedve ezzel a csodálatos képességekkel rendelkező készülékkel. Örömömre szolgál, hogy a cég bizalmat szavazott nekem, amikor számomra felajánlották az Ulticare LT-99, és a Biotorus LT-100 mágnes készüléket. Úgy látom, hogy a Rio-i Olimpia előtt még nagyobb szükségét érzem annak, hogy szélesebb körben is ismertté tegyem ennek a fantasztikus gépezetnek a fontosságát. Kiemelnék 1 – 2 személyt, ill. csapatot akiket már ezzel kezeltem.

 • Nagy Tímea 2x olimpiai bajnok vívó
 • Kovács Koko István olimpiai bajnok
 • Babos Tímea top 100-as teniszező
 • Valkut Máté Európa legjobb 16-éves teniszezője
 • Martina Navratilova egykori legjobb női teniszező
 • Lőrinc Tamás londoni olimpiai ezüstérmes bírkózó
 • magyarországi amerikai focisták

Mindenki nagyon hálás nekem, hogy részesülhettek ezekben a kezelésekben. Továbbra is szeretnék az önök cégével együtt működni.

Tisztelettel: Makocsai Sándor

Tisztelt ORIN Hungary kft.!
A Magyar Tenisz szövetség és a Magyar Ökölvívó szövetség abban a szerencsés helyzetben van, hogy használja az Önök által forgalmazott mágnes terápiás és lézer terápiás készüléket is. Mindig fontosnak tartom, hogy magamon próbáljam ki a műszerek hatékonyságát, így a lézert is naponta 1x5 mW intenzitáson használtam és használom. Ennek eredményeképp sokkal frisseb és erőteljesebb vagyok. A kardiós tevékenységek sokkal könnyebben és hosszabban végezhetőek.
Az ökölvívók esetében mind a két műszert alkalmazzuk, ami által az állóképesség, jó reflex felerősödik, illetve használjuk a fej és a kéz környékén edzések és a mérkőzések után a regeneráció felgyorsítása érdekében.
Nagyon pozitív a vérhígító hatása, növeli az izmok munkáját, mivel több oxigénhez jutnak.
A fizikai terhelések utáni kezelés 3x hatékonyabb mintha másnap kezelnénk. Ez a versenyek alatt óriási segítség, hiszen befolyásolja a versenyek eredményeinek alakulását. Rengeteg sikeres eredményt köszönhetünk ezeknek a műszereknek. A kezelt sportolóknak mérhetően és számszerűen sokkal jobbak az eredményeik. Óriási előnye, hogy könnyű, mobilizálható és praktikus. A világ minden pontjára visszük magunkkal (Kuba, DAVIS-Cup, Azerbajdzsán, Tajvan, Katar, Tunézia, stb.)
Egyre sűrűbbek a sportesemények. Az Olimpia előtti időszakban egymást követik a versenyek.
Tapasztalataim szerint nagy segítség számomra, hogy használhatom ezeket a műszereket olyan válogatott sportolóknál, akik reményeink szerint kijutnak a Rió-i Olimpiára.
Budapest, 2015. április 13.


Dr. Bélteki Béla, háziorvos, Újfehértó

Már egy éve annak, hogy megismertetés és tapasztalat gyűjtés érdekében megkaptuk az Önök cége által forgalmazott BIOquant N lézeres orvostechnikai keringésjavító készüléket.

Jómagamnak és munkatársaimnak is nagyon jó tapasztalataink vannak a készüléket illetően. Csaknem naponta használjuk a műszert minden probléma nélkül. Kezelése nagyon egyszerű és könnyű, szinte bárhol alkalmazató.

 • Angínás betegem esetében a készülék használata óta megszűntek az álmatlan éjszakák, sokkal kiegyensúlyozottabbá vált. Könnyebben jár a lépcsőkön, memóriájában is javulást tapasztalt. Angínás szorító fájdalmai ritkultak, és fejfájások is.
 • A visszerekben addig állandósult égő, feszítő fájdalmak jelentősen csökkentek.
 • Magas vérnyomásos betegemnél nincsenek kiugrások ( az addig gyógyszeres terápiával nehezen beállítható értékei rendeződtek).
 • GERD (Gasztrooesophageilais reflux) betegségével évek óta együtt élő páciensem tünetei már csak alkalmanként jelentős terhelésre jelentkeznek és az évek óta alkalmazott PPI terápiát elhagyhatta.
 • Lábszárödéma esetén napi 1 kezelés mellett 10 napig alkalmaztuk. Az ödéma hátterében elméletileg igen sok pathológiás faktor állhat. Ezt tükrözte eredményünk is, mintegy 50%-ban volt észlelhető javulás.
 • Diabéteszes láb fekélyes elváltozása. Heti 2 alkalommal 3 hétig alkalmazva, szubjektíve nem érzett változást a beteg, de a sebalapon tisztulás, sarjadzás fokozódása volt látható. Ez mindenképpen hosszú, tartós kezelést igényel.
 • Kipróbáltuk aranyeres betegen. Napi 1 kezelés mellett egyértelmű javulás volt tapasztalható.
 • Gégegyulladásos betegnél alkalmazva napi 1 kezelés mellett javulást észleltünk, itt elsősorban a szubjektív visszajelzésekre hagyatkoztunk.

A betegek visszajelzése alapján javulást tapasztaltak mozgásukban, könnyebbé vált a napi teendők elvégzése. Egyre több betegünk van, akiket ezzel a módszerrel kezelünk.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben más intézménybe is eljut a műszer és sikeresen tudják használni a gyógyászatban.

Tisztelettel: Dr. Bélteki Béla, háziorvos


Dr. Tirkala Zsolt, háziorvos, Tiszakeszi

Tisztelt Orin-Hungary kft.!
A BIOquant N készülék 1 hónapos használata alatt a következő eredményekről számolhatok be:

50 éves férfi betegem évek óta meglévő fülzúgása nagy mértékben csökkent és mindemellett memóriájának javulásáról is beszámolt.

Eredményeim alapján ezeknél a betegség típusoknál javaslom a készülék használatát.
Tiszetelettel: Dr. Tirkala Zsolt

Tisztelt Orin-Hungary kft.!
Nagy örömömre szolgál, hogy immár több mint fél éve használhatom saját részemre és a pácienseim körében is a Bioquant N lézerterápiás műszert.
Mint tudjuk a szív -érrendszeri betegségek Magyarországon évek óta elhatalmasodtak.
A Bioquant N műszer óriási segítséget nyújt ezen betegségek kezelésére a pácienseim körében.
Mivel a szervezetünknek nagy szüksége van oxigénre, mely biztosítja a belső szerveink, de lényegében az egész testünk és szervezetünk normális működését, ezért a Bioquant N műszerre szinte minden háztartásban szükség lenne.
Bő féléves eredményeimet összesítve a kezelések hatásai a következőek:

 • Megnő a vér és a szervezet oxigén ellátottsága, ezáltan nincs nagyfokú fáradékonyság és a sportolók is nagy hasznát veszik.
 • Javul a vér viszkozitása.
 • Vérnyomás stabilizálása, sok esetben fele annyi vérnyomáscsökkentő gyógyszer szedése elegendő.
 • Csökkenti a koleszterin szintet, melyet folyamatos vérvételi leletekkel kontrollálunk.
 • Fülzúgásnál, aránylag rövid idő alatt nagyfokú és teljes javulást értünk el.
 • Migrént, gyakori és krónikus fejfájást már 3-5 hónap altt is kezeltünk ki.

Összességében kijelenthető, hogy ezen panaszok kezelésére a Bioquant N műszer fájdalommentes és mellékhatások nélkül kezelést tud biztosítani.
2015. április 27.


Dr. Berkó Gyula, háziorvos, belgyógyász, Tiszakeszi

Tisztelt ORIN Hungary kft.!
A Bioquant N lézerterápiás orvostechnikai műszert 2015 februárja óta használom. Az alábbi betegségeknél értem el jelentős javulást.

 • A vérnyomást stabilizálni tudtuk.
 • Keringési problémák nagy mértékben javultak.
 • Fülzúgás nagy mértékben csökkent és valakinél pedig teljesen megszűnt.
 • Érelmeszesedés
 • Szédülés
 • Feledékenység

Tapasztalataim alapján ezekre a problémákra a Bioquant N műszer kitűnően alkalmas, a fenti betegségeknél kifejezett javulást, panaszok csökkenését észleltem. Kezelt betegeim szeretil alkalmazni az egyszerűsége miatt, mivel saját otthonukban is tudják alkalmazni!
Tiszakeszi, 2015. május 15.


Dr. Tóth Lenke, háziorvos, gyermekgyógyász, gerincspecialista, Miskolc

Tisztelt ORIN Hungary kft.!
Dr. Tóth Lenke gyermekgyógyász vagyok. Az Önök által forgalmazott Ulticare LT99 mágnesterápiás műszert második hónapja használom praxisomban. Mozgásszervi problémák már a gyerekeket is érintik, ezért is nagy örömmel fogadtam, hogy használhatom műszerüket. A következő betegségekben pozitív eredményeket értünk el a kezelések során:

 • gerincsérv miatti fájdalom jelentősen csökkent, a beteg állapotában javulás figyelhető meg
 • lumbágó miatti fájdalom csillapítása
 • 2 betegemnél derékfájdalom megszűnt a kezelések hatására
 • talpon levő fekély gyógyulása beindult és nagy mértékben felgyorsult

Az Önök műszere óriási segítség a beteg gyerekek esetében, mivel a kezelése nagyon egyszerű, hatásos és mindezt kényelmesen, mellékhatások nélkül tudom nyújtani a rászoruló gyermekek számára.
Miskolc, 2015. március 11.


Dr. Lákovics Anna, háziorvos, reumatológus, Zalaegerszeg

Tisztelt Orin Hungary!
2015. január közepétől használom az Önök által forgalmazott BIOQUANT N lézer terápiás készüléket.
Ez alatt az idő alatt több páciensemnél is elkezdtem a készülék használatát az alábbi problémáknál:

 • általános érelmeszesedés
 • agyi érelmeszesedés
 • szédülés
 • feledékenység
 • fülzúgás
 • keringési zavarok
 • allergiás tünetek

Fenti betegség csoportoknál kifejezett javulást, panaszok csökkenését észleltem. A készülék nagy előnye, hogy használata egyszerű és a páciens otthonában is lehetőség van a kezelésekre.
Zalaegerszeg, 2015.03.26.


Dr. Gombos Éva, Sirály Ápolási Központ, Kincsesbánya

Tisztelt ORIN Hungary kft.!
Dr. Gombos Éva vagyok a SIRÁLY Egészségügyi- és Szociális Szolgáltató orvosa.
Az elmúlt  hónap tapasztalatairól szeretnék beszámolni.

 • 89 éves férfi beteg enyhe lefolyású stroke utána mozgása javult (amit lépés időben mérünk), a lépésidő rövidült és elmondása szerint kezelés után élénkebb és frissebb volt, szellemileg és testileg egyaránt.
 • 78 éves nő beteg demenciója és érszűkület miatti mozgási nehézségei kezelés után javultak, lépési idő jelentősen csökkent (10 m-t koráábi 40 sec. helyett 20 sec. alatt teszi meg.)
 • 83 éves nőbetegnél mozgásában javulás állt be
 • 79 éves nőbetegnél jelentősen javult az általános állapota és a mozgása úgyszintén.
 • 77 éves férfi betegünk mozgásában már 3 hét után mérsékelt javulást észleltünk.

A 4 hetes kezelés eredménye pozitív, az intézetünkben Bioquant N készülék használata nagy segítség a betegek kezelésében az egyszerűsége és hatékonysága miatt.
Használata biztonságos, mivel semmiféle mellékhatása nincsen.
Kincsesbánya, 2015. február 25.


Dr. Lénárt Miklósné, Kazinbarcikai Kórház, Kazincbarcika

Vélemény BioTorus mágnesterápiás készülék használatáról
2014 őszétől használjuk a Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft. Mozgásszervi Rehabilitációs osztályán, ahol előrehaladott degeneratív térdizületi arthrotisnál kiegészítő kezelésként a fájdalomcsillapításban figyelemreméltó eredményről számoltak be betegeink (8 fő)
Átlagéletkor 68 év.
Másik bokasérülés után szövődményként kialakult Sudeck dystrophia I. stádiumában a keringésjavulásnál kimagaslóan jó eredményt értünk el (3 fő) átlagéletkor 42 év.

Kazincbarcika 2015. április 02.


Dr. Czinszky László, főorvos, Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet

Tisztelt Orin Hungary kft.!
Az önök által rendelkezésre bocsátott Bioquant N lézerkészüléket Ápolási intézetünkben 10 fő esetében alkalmaztuk. Betegeink mindegyike súlyos demenciával él, ezért minden esetben a kezeléseket ápolóink végeték a készülékben lévő ajánlás szerint (először naponta 1 x 5 perc, majd a következő héten 1 x 10 perc, stb.). 4 fő esetében már tartós, hosszantartó (3 hónapot meghaladó) rendszeres kezelésről van szó.
Betegeinknél az alábbi panaszok enyhültek:

 • parkinsonos kézremegés 20%-ban javult
 • derék illetve hátfájás 30%-os javulást mutat
 • állandó fülzúgás kb 40%-ban javult
 • alvási zavarok 10%-ban javultak
 • ingadozó vérnyomás értékek beálltak
 • járási nehézség 20%-ban javult
 • sebgyógyulási folyamatok 30%-ban meggyorsultak

Köszönjük a lehetőséget a kipróbálásra, szívesen használtuk a készüléket betegeink és saját megelégedésünkre egyaránt. Jó szívvel ajánljuk a Bioquant N készüléket más idős beteg gondozással foglalkozó intézménynek is.
Oroszlány, 2015. július 29.


Bodnár József, manuálterapeuta, Bodnár Klinika

Bodnár József: A Londoni Olimpiai Vívócsapat Fizikoterapeutája
Magánklinikáján gerincbetegeket gyógyít, ahol több Olimpiai és Világbajnok fordul meg, mint Magyarország összes sportcsatornáján együttvéve.
Profi kerékpár versenyző volt, többszörös magyar bajnok, két rekordot is tartott. Az FTC Aranydiplomása, az FTC Örökös Tagja.
Jelenleg az FTC Kerék Szakosztály igazgatója, az FTC egyik tulajdonosa.

Tisztelt Orin Hungary kft.!
Pár gondolatban megosztanám Önökkel és a kedves Páciensekkel hosszabb távú tapasztalataimat.
Több mint 30 éve dolgozom a szakmában és 25 éve használok mágnes terápiát, melynek segítségével számos élsportolót, szinte minden korosztályban előforduló mozgásszervi megbetegedésben szenvedő beteget gyógyítottam sikeresen!
A legtöbb betegség ún. hiánybetegség, éppen ezért például a földünk mágneses terére is szükségünk van!
Az emberi szervezet megfelelő működésének alapja a sejtek anyag -és energiacseréje. Ez az életminőség attól függ, milyen mágneses tér vesz minket körül. Tehát a mágneses tér különböző változásai nagyban befolyásolják egészségi állapotunkat.
A rohamos civilizációs fejlődés okozója annak, hogy a Föld mágneses ereje egyre jobban változik, csökken körülöttünk. A sok káros környezeti hatás, mint a területek egyre nagyobb fokú beépítése a vasbeton építmények, az elektroszmog, és ezernyi más külső hatás megzavarja az optimális feltételeket, és így a sejtek közötti információzavar lép fel, ami különféle betegségekhez vezethet.
A legtöbb “civilizációs betegség” a mágneses mező helyreállításával gyógyítható.
Szervezetünk mindig saját magát gyógyítja meg, amikor egy betegséget leküzd. A pulzáló mágneses terápia elindítja, vagy felgyorsíthatja a helyreállító folyamatokat. A mágneses térrel megteremtjük az optimális környezetet a gyógyuláshoz, szervezetünk sejtjei számára!
Az Önök Biotorus LT100-as pulzáló mágnes terápiás készüléke, óriási mozgásteret jelent a gyógyításban, hiszen én 25 éve alkalmazom a mágnes terápiát, de egyedül az Orin készülékei tették lehetővé, hogy az edzőtáborokba és a világversenyekre magammal tudjam vinni a gyors gyógyulás érdekében.
A Biotorus LT100 mindössze 75 dkg súlyú, hordozható, programozásához nem igényel külső paneleket, a programok átfogóak, a P3-as programmal specifikusan tudunk hatni az adott problémákra.
A legszélesebb körben alkalmazható, pl.:

 • prevencióra
 • erős izomláz
 • húzódások
 • duzzanatok, gyulladásos folyamatok
 • különböző mozgásszervi fájdalmak
 • akut vagy idült problémák esetében

is rendkívül sikeresen alkalmazható készülék.
Az NTS technológia is újdonság volt számomra, mely más mágnesterápiás készülékben nincs alkalmazva. Ennek egyedülállósága is biztosítéka annak, hogy a beteg szervezet nem szokik hozzá az impulzusokhoz, bármilyen hosszú ideig alkalmazva is hatásos szervezetünk számára!
Hálával tartozom az Orin cégnek, hiszek Önök által, számos magyar sportolónk, és a Bodnárklinikára látogató civil ember köszönheti gyógyulását a közös munkánk eredményeként.
Élsportolóink, akik a Biotorus segítségével készülnek még szebb sporteredmények elérésére:

 • Szilágyi Áron, Olimpiai és Világbajnok (alsó lábszár sérülés okozta panaszok)
 • Krasznai Máté, Fradi Magyar Bajnok és Junior EB bronzérmes (nyaki gerincproblémák)

A civil szféra sikerei
Egy levél a sok közül:
“Nagyon hálásan köszönöm Neked, hogy megint tudtál nekem segíteni, a szuper Orin Biotorus LT100 mágneses készülékkel.
Június végén a tenyeremben hüvelyk ujj hajlító ínszakadás történt, 2 órás műtéttel állították helyre a kezemet. Az orvosok és a gyógytornászok 5-6 hónapot jósoltak, hogy újra tudjam a kezemet használni. A Veled való konzultáció és az önzetlen segítséged révén adtad nekem, az addig teljesen ismeretlen mágneses tórusz készüléket, azzal, hogy bátran használjam.
Örömmel jelzem Neked, hogy 3 hónap alatt a kezem nagyon látványosan rendbejött, az orvosok nem kis csodálkozására. Napi 3 alkalommal, 20 percre használtam a tóruszt, 17 Hz frekvencián és a P1 pulzáló programon.
Nagyon köszönöm a segístéged és bátran ajánlom másoknak is a mágneses tóruszt, mert szuper!”
Csák Beatrix

A fenti levél is bizonyítja a Biotorus mágnes csodálatos és jótékony hatását.

 • Nagy sikerek érhetőek el teniszkönyök problémánál a P3 programon 10-17 Hz vagy a P1-es program használatával.
 • Sudeck szindróma- leginkább a végtagok végrészén lévő keringészavar – mely oka sokféle lehet, pl.: trauma, törés, idegsérülés, szakszerűtlen gipszelés, gyulladás, érbetegség, stb… P3-as program 24-33 Hz, vagy P1/P2-es programok.
 • Sarokcsonton csontkinövés, sarkantyú, vagy sarktövis (itt a betegség lényege a talpon található hosszú szalag sarokcsonti tapadásánál kialakult csonthártyagyulladás) P3-as program 28-30 Hz, P1/P2-es program.

Várom további újdonságaikat melyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, ill. visszaszerzéséhez.
További eredményes jó munkát kívánok!
Budapest. 2015.04.07.
Tisztelettel, Bodnár József


Dr. Bartha Attila, osztályvezető főorvos, Jósa András Oktató Kórház, Nyíregyháza

Tiszetelt Orin Hungary Kft.!
A Reumatológiai Osztály Fizioterápiás részlege 2015. márciustól használja az ULTICARE LT-99 és a BIOTORUS LT-100 mágnesterápiás készüléket. Többségben reumatológiai betegségekben szenvedőknél alkalmazzuk kiegészítő terápiaként és rehabilitációs kezelésként.
Két hét eltelte után a betegek fájdalmuk csökkenéséről, izmaik lazábbá válásáról számoltak be. Kontrollvizsgálatok után a kezelés gyulladáscsökkentő és vazodilatációs hatása is igazolódott. Naponta növekszik a mágnesterápiás készülékkel kezelt betegeink száma.

 • Praktikus a készülék használata, mert egyszerre 2 beteget is tudunk vele kezelni.
 • Előnye, hogy beültetett protézisek és fém implantátumok esetén is mellékhatások nélkül használható.
 • Az egész szervezetre hatással van, használata az önszabályozós folyamatok megújulásához vezet.
 • Otthon használatra is javasoljuk.

Nyíregyháza, 2015. április 7.


Dr. Anka Péter, háziorvos, Veresegyház

Tisztelt ORIN Hungary kft.!
Az UltiCare LT99 mágnesterápiás készüléket 1 hónapja használom a betegeimnél. A következőkben beszámolok az elért eredményekről.

 • A mozgásszervi elváltozások miatti fájdalmak nagy mértékben csökkentek, a kezelt betegek állapota minden esetben javult.
 • Izom merevségre panaszkodó pácienseimnél, a használata után a mozgás könnyebbé és egyszerűbbé vált, a merevség enyhült.
 • Általános közérzeten sokat javít, energikusabbak a kezelt páciensek, könnyebben tudják elvégezni minden a napi teendőt.

Nagyon jó, hogy mellékhatások nélkül lehet kezelni betegségeket és mindenki a saját otthonában, kényelmesen tudja használni.

Veresegyház, 2015. május 26.

Tisztelt ORIN Hungary Kft.!
Háziorvosi praxisomban használom a Bioquant N lézerterápiás műszert.
A következő betegségek esetén használjuk a készülék jótékony hatását.

 • Érszűkületi problémáknál
 • Fejfájás
 • Szédülés
 • Járásbizonytalanság
 • Magas vérnyomás
 • Allergia
 • Évtizedek óta tartó bőrproblémák

A műszer egyszerűen használható, alkalmazásakor mellékhetás nincs.
Eddigi tapasztalataim  alapján ajánlani tudom mindenkinek.

Veresegyház, 2015. július 22.


Dr. Réti Virág, háziorvos, Budapest

Tisztelt Oin Hunagary Kft.!
Háziorvosi praxisomban kipróbáltam a Bioquant N lézeres keringésjavító készüléket.
Betegeim mindegyike állapotjavulásról számolt be.
A készülék egyszerűen használható, a használati utasítás egyértelmű. Alkalmazásánál probléma nem merült fel.
A következő betegségek esetén próbáltuk ki a lézer jótékony hatását:

 • fejfájás, szédülés
 • járásbizonytalanság
 • érszűkület
 • magas vérnyomás betegség

Eddigi tapasztalataim alapján ajánlom mindenkinek!
Budapest, 2015.05.20.


Mozdulj Szombathely Egyesület, Szombathely

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
A Mozdulj Szombathely Egyesület két hónapos időszak alatt használta a Bioquant N lézer és a BioTorus LT100 terméket.
A készülékeket egészséges és betegségben szenvedők egyaránt használták a diákoktól a nyugdíjasokig bezárólag, így lehetőség nyílt annak széleskörű megismertetésére. Az Egyesület által szervezett nyílt napokon is sort kerítettünk az eszközök bemutatására. Így a termékeket egy alkalommal, de többször is ki lehetett próbálni.
A használók körében a BioTorus LT100 készülék különösen kedvező fogadtatású volt éppen a könnyű kezelhetőség és szállíthatóság miatt. A használat elsajátítása, már az első alkalommal sikerült.
A mágneses készüléket többnyire a megelőzésre, új és régebbi sportsérüléseknél használtuk. Általános tapasztalatként elmondható, hogy a friss sérüléseknél (pl. húzódásoknál, rándulásnál, izomláz) gyorsabb javulás tapasztalható, a fájdalmak előbb csökkennek.
A régebbi eredetű betegségeknél (pl. tenisz könyök, derékfájás, hátfájás) a használók körében csökkent a fájdalom.
Mellékhatást nem tapasztaltunk az eszközök használata során, így az érdeklődők nagyobb bizalommal voltak a készülékek iránt.
Elhatároztuk, hogy – a folyamatban lévő – sikeres NEA pályázat esetén a készüléket megvásároljuk és még szélesebb körben alkalmazzuk.
Ezúttal mondunk köszönetet az Orin Hungary Kft-nek, hogy lehetővé tette az eszközök kipróbálását.
Tisztelettel, Mozdulj Szombathely Egyesület


Dr. Forrai Márta, Pécs

Tisztelt Orin Hungary Kft.!
Az Önök által forgalmazott Bioquant N lézerterápiás orvostechnikai műszert két hónapja használom.
Az alábbi betegségeknél értem el jelentős javulást:

 • Allergia
 • Agyi érszűkület
 • Szívproblémák
 • Általános érszűkület
 • Magas vérnyomás
 • Fejfájás
 • Parkinson kórnál memória javulása
 • Érproblémák szövődményeinek megelőzése
 • Általános állapotjavulás
 • Életminőség javulása
 • Szellemi frissülés
 • Teljesítmény növelése

Évek óta használok kórházi lézert, aminek már korábban is tapasztaltam pozitív eredményeit. Ezért is örültem, hogy ugyanezen kezeléseket egyszerűbben is meg tudom oldani a praxisomban. Mivel a Bioquant N készülék használata nagyon egyszerű, bárki könnyen kezelheti magát vele akár orvosi felügyelet nélkül is.
Nagy előnye, hogy semmilyen mellékhetása nincs.
Ezeknél a betegeknél kúraszerűen alkalmaztam a műszert, ami 5-10 kezelés volt, de mindenképpen ajánlom a mindennapos kezelést.
Ezzel sokat tehetnek az emberek betegségek megelőzéséért.

Pécs, 2015. július 28.

Kapcsolat

ORIN Hungary k.f.t.
Liget utca 24.
2161 Csomád

Email: orin@orin.hu
Tel.: +36 30 898 6733

Szervíz

Garanciális  és garancián túli szervíz a műszerekre: BIOquant, Biotorus a Ulticare

Tel.: +36 30 898 6733