VIP vásárlók

Készülékeinket  a nagy nyilvánosságon kívül fizikoterápiás szakemberek, orvosok használják, valamint alkalmazzák szanatóriumokban, fürdőkben, kórházakban. Szlovákia volt elnöke, dr. Schustera Rudolf  is betegsége után az Ulticare készülékkel kezelte ki magát. Ezen a helyen nyilvánosságra szeretnénk hozni, azokat a tapasztalatokat, amelyeket vásárlóink osztottak meg velünk, az Ulticare készülékről illetve az együttműködést az  ORIN társasággal.


Budapesti Honvéd Sportegyesület

A BioTorus mágnesterápiás készüléket 3 hónapja használjuk a Budapesti Honvéd sportolók sérüléseinek kezelésére.

6 sportolót kezeltem rendszeresen, az alábbi problémákkal:

  • ugrótérd: 15 alkalommal P1 programmal kezeltük, amelynek köszönhetően a sportolók nem hagytak ki edzést!
  • bokaszalag húzódás: a hagyományos terápia mellett kiegészítő kezelésként 10 alkalommal P3 programot és P1 gyulladáscsökkentő programot alkalmaztunk
  • talp húzódás: 10 P1 programos kezelés után tudott újra edzeni a sportoló
  • váll húzódás: P1 programmal 4 kezelés elegendő volt
  • combhajlító izom húzódás: 4 héten keresztül kezeltük P1 programmal, aminek köszönhetően nem kellett kihagyni edzést!

Összességében elmondható, hogy a BIOTORUS mágnes terápiás készülék gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásával kapcsolatban nagyon pozitívak a tapasztalataink.
Rendkívül egyszerű a műszer kezelése.
Mivel a kezelések alatt a betegek nem éreznek semmit, ezért külön kiemelném a mágnes indikátor psichés hatását is, ami a sportolóknak a műszer gyógyító erejébe vetett hitét erősíti.       

Tisztelettel és köszönettel:
Klenyán Tamás, fizioterapeuta


FRANCIA CSAPAT FUTBALL SZÖVETSÉGE

Párizs, 2002. augusztus 8.

Köszönet az Ulticare Lt 99- készülékért

Tisztelt Uram!

Engedje meg, hogy megköszönjem az Ön segítségét és támogatását a világ kupa folyamán.

Az Ön készüléke, ami  mágneses pulzáló tér elvén működik, nagyon sokat segített nekünk.

Sajnálatomra nem sikerült talákoznunk, de minden játékos és a francia csapat vezetősége is  ki szeretné fejezni  köszönetét  az Önök  tényleges segítségéért.

 

Hiszünk  a  mihamarabbi találkozásban és az  együttműködésben az Önök cégével.

Tisztelt Uram , fogadja el az én szívélyes üdvözletemet.


Dr. Varga Okl. mérnök, ny.egyet. Adj.9400 Sopron, Cseresznye sor 5

Rokkantnyugdíjas, 81 éves vagyok. Természetesen sokféle betegség kínoz. Ezek közül az alábbiakat választottam ki elsődlegesen:

Magas vérnyomás. Reggel Tritace 5/25, este Triasyn 5/5 tabletta révén sikerül 130-140 Hgmm közti értéket tartani. A készülék előírt helyen való 4 hetes alkalmazásával 10 Hgmm értékkel csökkent a nyomás. Mivel 9 -féle gyógyszert szedek, kardiológusom engedélyével felezhettem a tablettákat, ezzel is csökkentve a méregbevitelt.
A készülék használatával, éves szinten közel 60 000 Ft a megtakarítás!

Térdizületi arthrozis. Menés közbeni fájdalom, feszülés, gyulladás. 3 hetes kezeléssel és (az erős fájdalomcsillapítók helyett) csak u.n. Sportbalzsam alkalmazásával mintegy 70 %-os tünetmentességet értem el.

Éves szintű gyógyszermegtakarítás (balzsam ára levonva) 10 000 Ft.

Beszűkült vesefunkció, szívelégtelenség kapcsán szedett vízhajtó (FURON) miatt. 6 hetes kezeléssel – igazoltan – javult a kreatin értékem, egyharmaddal kevesebb a vízhajtóm.

Éves szinten a megtakarítás cca. 6 000 Ft.

Multifokális cerebrális infarktus és VI. sz levezető idegbénulás, következményes kettős látás (időszakos), valamint időszakos agyi vérellátási zavar: jobbra forgó szédülés, hányingerrel (ez kórházi eset!) szakszóval TIA.

Az időszakos TIA – a legnagyobb örömömre , kivédhető a 23. terület kezelésével. A hatás szinte azonnali!
Bal kulcscsont alatti, kb. 10 cm-re, időszakos hajnaltáji görcsöcs fájdalom. Eddig No-Spa szedésével kúráltam, most a 7. terület kezelésével, gyógyszer nélkül elmúlik, rögtön a kezelési idő felénél!
Az LT-99-el maximálisan elégedett vagyok. Hozzáteszem, mint vizes mérnök, már 60 évvel ezelőtt a „Műszaki kiskönyvtár” sorozatban találkoztam holland kutatóterem jelentésével. A cím: „ A víz mágneses kezelése” volt. Leírják, hogy mágnesteres kezeléssel a víz sokféle tulajdonsága megváltoztatható, ezek közül a viszkozitás ( a vízmolekulák egymás közti súrlódása) kedvezően befolyásolható, ezért „folyékonyabb” lesz a víz, ez elősegíti a sejtszintű anyagcserét, ezzel támogatja a szervezet öngyógyító tevékenységét, ezért nem csak a már betegeknek, hanem középkorú embertársaimnak is melegen ajánlom az LT-99-et! Ne felejtsék el: a vérünk is 75 %-ban víz!
A 60 évvel ezelőtti, egyszerű, permanens mágneses eljárásból mára kifejlesztették a hatékonyabb, pulzáló mágnestérrel működő LT-99-et, ráadásul itt a megszokás a RANDOM alapú minikomputerrel, biztosítja, hogy a program lefutása sohasem lehet azonos, tehát nincs megszokás!

Mozgásszervi Rehabilitációs Központ, Dr. Györbíró ldikó, Mezőkövesd

Tisztelt Orin Hungary Kft.!

1976 óta dolgozom reumatológiai, majd rehabilitációs gyógykórházban, ahol a betegek komplex kezelésének része a magnetoterápia. A mágnesterápia jótékony hatásáról mozgásszervi betegségekben már eddig is sok jó tapasztalatom volt. A kórházban eddig használt mágneskarika otthoni használatra nem volt alkalmas.

Nagyon örvendtem, amikor ez év első felében megismerkedtem az Önök Ulticare LT-99 típusú készülékével, amely intézeti alkalmazás mellett otthon is használható. Sok betegem van, aki nem tud, vagy nem akar gyógyszert szedni, nem tud bejárni kezelésekre és a kórházban sem tudom befektetni, ezeknek örömmel ajánlom az Önök készülékét. Az Ulticare LT-99-es készüléket azért is megkedveltem, mert szakmailag is az előnyösebb alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses teret állítja elő, mely hőhatása elenyésző és így nyugodtan ajánlhatom fém implantátumok, protézisek felett is eltérően a többi elektroterápiás áramtól. Nagy előnyt jelent az NTS technológia alkalmazása is, mely lehetővé teszi a krónikus mozgásszervi betegségekben szükséges hosszabb távú kezelést, anélkül, hogy a betegek szervezete megszokná.

Jelentős javulást tapasztaltam a P1 program alkalmazásával a gyulladásos ízületi betegségekben, Bechterew kórban, a P2 programot alkalmazva eredményesen használjuk fájdalomcsillapításra a gerincsérv, a degeneratív porckorong elváltozások okozta ideggyöki fájdalomban.

Hosszabb távú kezelést igényel a degeneratív gerincelváltozások (spondylosis, discopathia) mellett a degeneratív ízületi betegségek (arthrosis) gyógyítása is, amelyben nagyon jó eredményeket észleltem az Ulticare készülék alkalmazásával.

A törések utáni állapotokban is látványosan csökkentette az oedemát, az ízületi prothesisek beültetése után rövidebb a rehabilitációs idő a fájdalom csillapítása és a műtét után fellépő oedema csökkentése révén.

Gyakran használhatjuk idült lágy rész reumatizmusban, vállízületek idült gyulladásában, görcsös izomfájdalmak csökkentésére is jó eredménnyel.
A fentiek mind azt bizonyítják, hogy az Ulticare LT-99 készülék mint intézeti, de legfőképpen otthoni alkalmazása nagyon hasznos számos mozgásszervi betegségben, balesetek és műtét utáni rehabilitációban.
Tisztelettel és köszönettel: Dr. Györbiró Ildikó


Orvos és Egészségtudományi Centrum, III. sz. Belgyógyászati Klinika, 4004 Debrecen, Móricz Zs. u. 22.

Tisztelt Forgalmazó!

Az Önöktől adományként kapott ULTICARE LT 99-es orvostechnikai műszert 2005. augusztusától használjuk klinikánkon. Coxarthrosis és Bechterew diagnózissal kezelt betegeinken próbáltuk ki a készüléket.

A betegek visszajelzései alapján javulást tapasztaltak mozgásukban, könnyebbé vált a napi teendők elvégzése. Egyre több betegünk van akiket ezzel a módszerrel kezelünk.

Bízunk benne, hogy a közel jövőben más intézménybe is eljut ez a műszer és sikeresen tudják használni a gyógyászatban.


Dr. Kovács  Tibor, csapartorvos

Tapasztalatok az Ulticar LT-99 típusú készülék használatával

Az Ulticar 99 készüléket több, mint 2 éve használjuk élsportolók, első osztályú labdarúgók sérüléseinek húzódásainak kiegészítő kezelésére.

A hagyományos gyógyszeres therápiák  mellett mind a heveny, mind az elhúzódó jellegű fájdalom csillapítására  kiváló hatásfokúnak ítéltük meg a készüléket tapasztalataink alapján.

Ezúton szeretnénk az ORIN HUNGARY irányában köszönetünket kifejezni támogatásukért.

 

Tisztelettel: Dr. Kovács Tibor
csapatorvos


Sclerosis multiplex Klub, Érsekújvár, Veronika Frndová elnök, Vajanského 21, 940 81 Érsekújvár

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani minden SM betegünk nevében a mágnesterápiás UltiCAR készülékért.

A szerkezetet magam is használtam egy hónapon keresztül. Már két heti használat után enyhültek az izomfájdalmaim és javultak a kezem kisebb izületei. Csökkent a karom és a lábszáram zsibbadása. Egy idő után enyhült a görcsös fejfájásom is, valamint szintén javult a  gyakori vizelési ingerem .

Ez a terápia lehetővé tette a napi gyógyszeradagom csökkentését. A hónap elmúltával a készülék klubunk újabb tagjához került, és én már előre örülök annak, hogy majd újra használhatom.

Még egyszer köszönet mind a magam, mind az érsekújvári SM Klub tagjainak nevében, és kívánok további sikeres munkátmindannyiuknak.

Nové Zámky/Érsekújvár  2005. február 28.

Kapcsolat

ORIN Hungary k.f.t.
Liget utca 24.
2161 Csomád

Email: orin@orin.hu
Tel.: +36 30 898 6733

Szervíz

Garanciális  és garancián túli szervíz a műszerekre: BIOquant, Biotorus a Ulticare

Tel.: +36 30 898 6733