Sclerosis multiplex

Sclerosis multiplex – szklerózis multiplex

Úgy gondolja, hogy a sclerosis multiplex csak a felejtésról szól? Egyáltalán nem! Sokan összekeverik az Alzheimer-kórral, sokak egy klasszikus embert képzelnek el, aki semmire nem emlékszik. A sclerosis multiplex azonban egy nehéz és súlyos betegsége az idegrendszernek, ami során csökken a mozgóképesség, sokszor teljes invalidhoz vezet és tartósan fekvésre kényszerít, vagy tolókocsiba. Különbsége a legtöbb betegséghez képest, hogy gyakran érinti a fiatalokat 20 és 40 év között. Az élet a scelorsis multiplexszel nehéz és nem csak a betegre van hatással, de a családjára és a közvetlen környezetére is.

Hogyan védekezzünk a szklerózis ellen?

Amíg a betegség nem éri el a legsúlyosabb stádiumot, lehet vele harcolni. Lényeg, hogy ne zárkózzunk el és en adjuk fel. Éppen a környezet és a család támogatása játszik nagy szerepet. ennél a betegségnél. Alapja, lassítani a sclerosis terjedését, ne engedjünk a folyamatos mozgásvesztésnek. Nagyon fontos a mozgás, ugyanis segít a végtagok vérellátásában. Jobb vérellátásban segít például a mágnesterápia. Az otthoni mágnesterápiás készülék az UltiCare elősegíti a vér áramlását és helyreállítani a sejteket. Az UltiCare LT-99 egy tanúsítvánnyal ellátott orvosi eszköz, amelyet használnak orvosok, egészségügyi intézmények és hétköznapi felhszanálók egyaránt, az otthonukban.

Kívánjon magának javulást és lassítsa a betegséget

Próbáljon meg segíteni a betegségen mágnesterápiával és tegye az életét értékessé és minőségibbé. Mindenki egészséges akar lenni. Tegyen hozzá a kezeléshez mágnesterápiával, lassítsa a betegség lefolyását és javítsa a mozgását az UltiCare LT-99 készülékkel.Klikkeljen a képernyő felső részén található narancssárga “Próbálja ki a készüléket ingyen”  szövegre és próbálja ki ingyenesen az UltiCare LT-99 készüléket otthona kényelmében, kötelezettségek nélkül.
Még többet a sclerosis multiplexről

A sclerosis multiplex egy nagyon súlyos idegrendszeri rendellenesség. Az idegeink nagyszámú idegsejtből épülnek fel. Az idegrendszer teljes kifejlődését követően ezeknek a sejteknek az osztódása leáll. Így ha ezek a szövetek megsérülnek vagy elhalnak, nem tudja a szervezet pótolni, helyreállítani a sérülést. Ellenkező esetben az idegrendszeri betegségek nem lennének olyan súlyosak. A betegség okai még mindig ismeretlenek, de létezik néhány elmélet a kialakulásukról.

Kialakulásának okai:

A szklerózis multiplex egyes feltételezések szerint immunrendszeri rendellenesség, genetikai hiba vagy vírusfertőzés okozhatja. A betegség hátterében az agy és a gerincvelői idegrostok velőshüvelyének (myelinhüvely) foltokban történő szétesése, pusztulása áll. A myelinnek fontos szerepe van az idegek tápanyaggal történő ellátásában és az idegingerületek továbbításában. Egyik feltélezés szerint az élet kezdetén egy „ lassú vírus „ hatására képződő antigén beindít egy autoimmun folyamatot, aminek hatására a szervezet antitesteket kezd termelni saját myelinje ellen. Ezek az antitestek olyan gyulladást váltanak ki, amelyek károsítják a velőshüvelyt. Azt is feltételezik, hogy a betegség kialakulásában örökletes tényezők is szerepet játszhatnak (több szklerózis multiplexes beteg rokona is ebben a betegségben szenved).

Kezelés:

A sclerosis multiplex a tudomány mai állása szerint még nem gyógyítható. Nem létezik rá semmilyen gyógyszer. Hogyan is létezhetne, ha még a mai napig nem tudjuk pontosan, hogy mi alakítja ki? Azért az orvostudomány nagyon sok eljárást, terápiát dolgozott ki, hogy elviselhetőbbé tegye a betegek életét. Inkább azt a szót kellene használni, hogy“ segítség“ mintsem terápia vagy eljárás, mivel teljes megoldást jelentő kezelés vagy terápia nincs. Létezik pár készítmény, de ezek is inkább csak a betegség második stádiumában segíthetnek, és akkor is csak ritka esetben. Az orvostudomány még mindig harcol, hogy megtalálja a megfelelő orvosságot, kezelést, terápiát erre a betegségre.

Prognózis:

A szklerózis multiplexben szenvedő betegeknek nem kell elzárkózniuk a világ elől. Nagyon sokan közülük normális életet és sikeres karriert építenek ki. Az ember ne veszítse el a hitét! Persze ezt könnyű mondani, de nehéz betartani! Vannak olyan esetek is, mikor a betegség a betegeket kerekes székhez köti, de ennek a betegségnek más tünetei is lehetnek, pszichikai tünetek, alvászavarok, zavarok a kommunikációban , nagy hangulatingadozások, öngyilkossági hajlamok, előre nem látott reakciók. A legtöbb beteg az első tüneteket 20 és 40 éves kora között észleli, és mintegy kétszer annyi nő esik áldozatul, mint férfi. Mai nap képesek vagyunk a betegek életét meghosszabbítani, megkönnyíteni.

Ennél a betegségnél ajánljuk használni az UltiCare LT 99 maxi műszert, mert a pulzáló mágneses tér csökkenti a betegség tüneteit. A műszer a központi idegrendszer és a gerincvelő sejtjeire igen pozitív hatással bír. A betegek jobban érzik magukat, javul az alvászavaruk, a bioritmusuk, emelkedik a melatonin hormon termelése. Használjuk a fej, hátgerinc (gerincvelő) területén. Az UltiCare LT 99 műszerrel történő kezelés nagyon jó kiegészítő terápia a gyógyszeres kezelés mellett.

 

A műszer alkalmas ennél a betegségnél

Ulticare LT-99

Több mind

120 000 vásárlőnk használja

Vyplňte formulár a

próbálja ki a műszert ingyen

TÖLTSE KI AZ ADATLAPO

Hívhatnak minket munkanapokon : 8.00-tól – 16.00 -ig

Tel. szám: 0036 30 869 3870

Kapcsolat

Egészség Hálozát Kft.
1171 Budapest, Nyomdász u. 22.
+36 70 770 4748
info@egha.hu

 

Szervíz

Garanciális  és garancián túli szervíz a műszerekre: BIOquant, Biotorus a Ulticare

Tel.: +36 70 770 4748