Teniszkönyök

Szabaduljon meg e kellemetlen betegség utóhatásaitól!

A modern technológiáknak köszönhetően nem kell beletartoznia ebbe a kellemetlen statisztikába! Az Ulticare Lt 99 műszer a mágneses mezővel gyógyít. Mellékhatások nélkül, javítja a vér áramlását, a sejtek regenerációját, csillapítja a fájdalmat és csökkenti annak szükségességét, hogy gyógyszereket kelljen szednie. Nincs semmilyen mellékhatása! A műszert kipróbálhatja teljesen ingyen, még mielőtt a megvásárlásáról döntene!

Úgy gondolja, hogy a teniszkönyök csak a sportolókat érinti?

A könyök ilyen jellegű fájdalmától és a rugalmasság elvesztésétől számos ember szenved, akiknek nem sok közük van a teniszhez. Az ún. teniszkönyök, a könyök külső részét érinti, fájdalmat vált ki és többnyire egy íngyulladás okozza a korlátozást, túlterheli az izomzatot, az alkart és a vállakat. Hasonló képpen a “golfkönyök” a belső részen kínoz, kortól és foglalkozástól függetlenül. A fájdalom miatt az embernek nehézségei vannak az öltözködés során és sokszor a hétköznapi dolgok is nehézséget okoznak

Hogyan érhetünk el javulást?

Az emberek nagy része nem tudja hogyan harcoljon ezzel a diagnózissal. Leggyakrabban saját maguk kezdik el kezelni különböző krémekkel, gélekkel, fájdalomcsillapítókkal kombinálva. Később nagy részük orvoshoz fordul, aki minden bizonnyal javasol valamilyen rehabilitációs kezelést. Az egyik megoldás, hogyan javítsuk a kéz mozgását és csökkentsük a fájdalmat, otthonunk kényelmében a mágnesterápia. Otthoni orvosi eszköz az UltiCare LT-99 mágneses mezővel gyógyít. Mellékhatások nélkül javítja a vérkeringést, regenerálja a sejteket, megszabadít a fájdalomtól és csökkenti a gyógyszerek mennyiségét.. Vásárlói referenciákat itt olvashat.

Szabaduljon meg a fájdalmaktól és a rossz közérzettől

Mindenki egészséges akar lenni és normális életet élni, fájdalmak és gyógyszerek nélkül. Mágnesterápia segítségével tegye az életét jobbá és minőségibbé. Javítsa a kéz mozgását és szabaduljon meg a fájdalomtól az UltiCare LT-99 készülék segítségével. Klikkeljen a képernyő felső részén található narancssárga “Próbálja ki a készüléket ingyen”  szövegre és próbálja ki ingyenesen az UltiCare LT-99 készüléket otthona kényelmében.
Még többet a teniszkönyökről:

Teniszkönyök  egy fájdalmas állapot, ami a könyök külső részét érinti. A fájdalmat egy gyulladáos reakció okozza, mely az inakat és az izmokat érint , a csukló és a kar felső része között mozog.

Kialakulásának oka és kinél jelentkezhet?

A túlerőltetés, az ismétlődő és egyoldalú igénybevétel, a helytelen tartás. A kialakulás kockázata fokozottan nő a sportolók esetében, lehet helytelen fogás vagy ütéstechnika következtében (például tenisz), a rossz dobótechnika (például súlylökés vagy gerelyhajítás) hatására. A betegség hátterében állhat akár szabadidős tevékenység is (ilyen a barkácsolás) vagy egyoldalú munkhelyi terhelés (ilyen az ütvefúró használata) is.

A fájdalom jelentkezhet azonnal az erőkifejtés pillanatában vagy néhány órával azt követően, és ez csak fokozódik, amennyiben a terhelés nem csökken.

Hogyan dignosztizálják a teniszkönyököt?

A diagnózis alapja kronológiai leírás. A klinikai vizsgálat során mozgás közben próbálják megállapítani az oldalirányú fájdalom pontos helyét. Nagyon jellegzetes fájdalmat vált ki, amely lehet egészen enyhe, de akár kellemetlen szúró is, ami jelentkezik például, ha kezünket magasra emeljük vagy nehéz súlyt emelünk. A Röntgen vizsgálat általában nem mutatja ki a kóros elváltozásokat. Részletesebb képet nyújt az ultrahang és az MR vizsgálat – mágneses rezonancia.

Milyen a gyógyítása?

A konzervatív terápia az esetek nagy részében sikert eredményez.

A tünetekkel összefüggésbe hozható fizikai aktivitást szünetelteni kell, legyen az sport vagy akár  szakmai tevékenység. Elöször helyi vagy általános gyulladásgátló kezelést ír elő az orvos, ha ez nem eredményes akkor az idegvégződések érzéstelenítését alkalmazza.

A klasszikus gyógymód kiegészítésére szolgál a gyógytorna, különböző melegkezelések (ezek közé tartozik az iszappakolás, infavörös besugárzás, stb…)

Fizikoterápia – elektroterápia, lézer, mágnesterápia, krioterápia, bioptron lámpa

Sebészeti beavatkozásra csak szélsőséges esetben kerül sor.

Hogyan kezeljük a krónikus fájdalmi állapotot?

Ha a fájdalom nem szünik meg 6-8 hét után sem, krónikus állapotról beszélünk. Ezekben az esetekben gyakran alkalmaznak kortizon injekciót a fájdalmas területen. Ez az injekció nagyon hatásos és népszerű is egyben, de gyakori bevitele negatív következményekkel járhat.

Mikor van szükség sebészeti beavatkozára és mennyi ideig tart a felépülés?

Miután nem használtak az átfogó konzervatív kezelések és a fájdalom tartósan fennáll 10-12 hónap után is, szükségeltetik a sebészeti beavatkozás Mielőtt sor kerülne a tényleges könyökműtétre, részletesen meg kell vizsgálni az érintett területet Röntgen és MR segítségével.

Krónikus esetekben gyakran sérül a könyökízület is, ahol megmarad a gyulladás Ezekben az esetekben szükségeltetik egy artroszkópos műtéti beavatkozás is, ami a könyökízületeket érinti. A sporttevékenységet kb. 3-5 hónappal a műtét után el lehet kezdeni. A teljes sport tevékenység megkezdése előtt fontos, hogy megnyújtsuk és megerősítsük az elgynegült izmokat.

A műszer alkalmas ennél a betegségnél

Ulticare LT-99

Több mind

120 000 vásárlőnk használja

Vyplňte formulár a

próbálja ki a műszert ingyen

TÖLTSE KI AZ ADATLAPO

Hívhatnak minket munkanapokon : 8.00-tól – 16.00 -ig

Tel. szám: 0036 30 869 3870

Kapcsolat

Egészség Hálozát Kft.
1171 Budapest, Nyomdász u. 22.
+36 70 770 4748
info@egha.hu

 

Szervíz

Garanciális  és garancián túli szervíz a műszerekre: BIOquant, Biotorus a Ulticare

Tel.: +36 70 770 4748